8. nov 2009

TÄNA HAKKAB VÕISTLUS!

Siin Portugal, vihmane Cascais, kell on 6.40 ja 3.20 pärast algabki see võistlus. Toetustiim viib hommikul rattad ja rullikud rajale ära ja siis enne üheksat tuleb võtab teami peale ja viib paraadile, mis algab kell 9.00 ja siis kell 10.00 põmaki!
Täna tuleb siis orienteeruvalt 6- 8 tunnine võistlus, misjärel viime teami esimesse A1 toetusalasse 240 km kaugusel ja magame koos viimase öö. Ja siis kell 8.00 esmaspäeva hommikul päris võistlus...
Let`s Rock`n Roll!

14 kommentaari:

marje ütles ...

Jõudu, jäksu ja sitkust! Imetlege silmanurgast kaunist loodust, hoidke teineteist, nautige seda, mida te tegema läksite! Märja lumevaibaga kaetud Eestis on pisut lohutav mõelda, et teil seal peaks vähemalt soojem olema. Pöidlad on pihus ja mõtted on Portugalis... Ja Elole muidugi ka parimat! Olge tublid ja õnn kaasa !!! Marje

Arthur ütles ...

proovisin kuskilt proloogi kohta mingit infot leida. peened facebook ja twitter lingid oma funktsiooni täna küll täitnud ei ole aga ehk hakkab homsest tööle. või ei oska ma õigest kohast vaadata?

Reigo ütles ...

Proloog vist edukalt seljataga. Kuigi jah, meie jaoks ei olnud just kõige ülevaatlikum. Nüüd lonks õlut ja ruttu magama, homme hakkab siis töeline võistlus. Ei kadesta - Kadestan! ... tegelikult tahaks ka ise seal olla!

eduardp ütles ...

Esimene sajandik ehk proloog:
Minn - Kloser 1:0
Pole paha.

Anonüümne ütles ...

Venna teatel näitas Randy proloogil sellist minekut, et päris võistluseks otsustati tal üks jalg kinni teipida, muidu jookseb veel eest ära. Tanel

Anonüümne ütles ...

Keegi suudab adekvaatset ja asjalikku infot meie omade ja võistluse kulgemisest ka pakkuda/kätte saada?
Ainus mis natukenegi midagi näitab, on vist "track", aga sealtki midagi eriti hästi välja ei loe. Kui kellelgi uuemat infot on, jagatagu siia välja!
Edu ja vastupidavat keha meie omadele!

Reigo ütles ...

Ega jah, selle inffiga midagi kiita ei ole. Kui eile ilmusid CP-d mingi hetk tracki kaardile siis täna pole sedagi :( Seeaga puudub ülevaade, miskaudu teamid liikuda võiksid ja kas mingid punktid ka vahele jäetakse. Kuid tundub, et esimesed võistkonnad hakkavad trekkingut lõpetama või on juba lõpetanud (vähemalt väisasid sellist kohta nagu Esporào). Meie omad suures pundis ja veel vähe maad sinna. Elo teamist ei tea üldse midagi, nende gps tundub, et ei toimi.
Vast siis saab midagi targemat kui kõik trekkingu lõpetanud ja ilmuvad vaheajad. Ootame ja hoiame pöialt, et kõik hästi!

Andres P ütles ...

Twitteris on mingi elu tekkinud, näeb juhuslikul tmillised nr on teatud CP'st läbi käinud. http://twitter.com/arwc2009. GPS jälg on segane jah, meieomad olid mingis lõigus pikalt otse pannud :), ju siis Minn ei pidurdanud.

Tiit Tähnas ütles ...

Natuke nagu jama see live kajastus jah. Praegu koduleht üldse ei toimi ...

Tiit Tähnas ütles ...

Twitterist: meie omad on pundis 6-ndast kohast kuni 15-ndani. Suurepärane!

Elost pole miskit kuulda kahjuks.

Reigo ütles ...

Tiit, kust sa sellise info leidsid?

Tiit Tähnas ütles ...

Twitteri säutsude järgi. Aga nagu selgus, siis ei näita see midagi, kuna osad võtsid boonuspunkte, osad mitte ja seda ei tea keegi, mis kohal keegi on :o).

Loodame, et korraldajad ise saadavad ka mingit mõistlikku infi.

Andres P ütles ...

Noh õnneks on võistlus pikk, nii et excel tegakse kuskil vahepeal ära...:)

Anonüümne ütles ...

mida ma otsin, aitah