10. nov 2009

Orion oli A2s sees alla viie minuti ja äraminnes ütles nende support mulle vastuseks, et miks nii kiiresti ühe söna -cutoff- ehk ka neil lõiki punkte võttes on tõsine oht ajale jalgu jääda. Meie omad on sõgedate langustega trekingul, mis arvatava viie tunni asemel venib kusagil seitsme tunniseks ja seda isegi mitte kõiki punkte võttes. Väsinud ja vigased, nagu Minn ütles, mistõttu otsustati Elo stiili järgida ja endale mugav kohvik otsida. Elo oma jumbudega läks laskumis MTB-le ligi 30 minutit tagasi ja peaks kenasti enne 15.30 kontrollaega kajakideni jõudma. Meie omadel tuleb see osa trekkida ja terendab ka cutoffi variant. Aga elame ja näeme, mõnikord võib pudel õlut kohalikus kohvikus imet teha!
(saadetud 15.41)

Liisu

5 kommentaari:

Silver ütles ...

Ei mingit puhkust, panna tuleb! Kui ütlevad cut off siis vastake fuck off ja jätkake. Kogu rada tuleb läbida!

Anonüümne ütles ...

Tundub, et võistlus on nii üles ehitaud - algul jäta täiega punne vahele ja võida aega ning siis lõpus saad kõik kenasti ära korjata. Ehk alguseson vaja jõuda reservaja piirini ning siis edasi võistlema hakata.

Eks näis kas see strateegia oleks toitnud.

Edu!

Urmo.

eduardp ütles ...

Minn - Kloser 1:5 :)

Kuid Elo tegi head tööd ja keelitas Nike'i loobuma CP18 ja 19-st. Kloser siiski ei võtnud tema nõu kuulda.

(For a while they'd (Nike) walked with Estonian racer Elo Saue, who had tried to persuade them to miss 18 and 19 and that they couldn't go on getting all the checkpoints, but it was advice the multiple race winners didn't take.)
(Sleepmonsters)

Tiit Tähnas ütles ...

Elo teeb head tööd!

Tubli :o)

eduardp ütles ...

Kloser oleks pidanud ikkagi Elo't kuulama:

/---/ but nike just made a bad route choice while approaching 18b