11. nov 2009

Mis uudist?



Nagu enamus ilmselt aru on saanud, siis võistluse jälgimine ja paremusjärjestuse mõistmine on sellel aastal ikka võimatult keeruliseks tehtud. Infot ei jaga isegi need lehed ja foorumid, kus tavaliselt on värskeim info alati olemas olnud.




Ilmselt on endiselt esimestena liikumas Nike ja Orion, tunni-paarise vahega järgneb Helly Hansen ja seejärel veel tunni-paarise vahega Lundhags ja Buff.




Tiim on kuni viimase rattaetapini võtnud üsna palju punkte ja seetõttu satuti ilmselt ajahätta, mis tingis selle, et viimasel pikal rattaetapil tuli vahele jätta peaaegu kõik punktid. Umbes kella kolme ajal hakkas tiim liikuma T10-st jõe suunas aerutamise etapile. Mitmed tiimid toimetavad juba jõel, nende seas ka võistluse liidrite hulka kuuluv Orion ja meile Bergsonilt tuttavad Tilak Opavanet ja Poola Navigator, Navigator on minu arvates tegemas päris head võistlust- kuigi alguses jäeti punkte ära, siis viimasel rattaetapil võeti kõik punktid ja sellega on nad tabelis kõvasti tõusnud. Nüüd jõel liikudes on aga kaks punkti vahele jäetud- ilmselt on ka neid ajalimiit kummitamas ja loodavad kusagil mujal lihtsama vaevaga punkte noppida.




Meie tiim on öösel kaks tundi maganud (56 h võisteldud ja see oli esimene uni) ja hetkel on mott üleval ja liigutakse kajakke kärul vedades jõe poole. Kuna paljudel tiimidel kärusid pole, siis liigub ISC mööda teed märksa kiiremalt kui need tiimid, kes paate kannavad.




Support Crew on juba just A3 vahetusalasse jõudnud ja valmistub seal ette tiimi saabumiseks. Kui Tiim valges sinna peaks jõudma siis tõenäoliselt magamispausi ei tehta ja liigutakse edasi trekingule.




20km pikkune uisuetapp olevat olnud korralike laskumistega ja nii mõnelgi nõrganärvilistel jala värisema võtnud. Meil läks kõik siiski hästi ja äpardusi ei juhtunud.




P.S Nagu multisportlive.se kasutajad ilmselt märkavad, siis on meie tiimi riigilipp saanud lõpuks õiged värvid:) Juba esimese märkuse peale parandati värvid õigeks.


Elu vahetusalas:














4 kommentaari:

Peep O. ütles ...

Kas keegi teab või on viitsinud juhendist välja lugeda, mis moodi punktide läbimist fikseeritakse?

Martti ütles ...

Peep, Elo kirjutas enne Portugali minekut oma blogis, et peab kaasa võtma 4 6-da seeria SI pulka. Nii et suure tõenäosusega kõigil liikmetel SI ümber randme.

Rain ütles ...

Ka piltidelt on näha olnud SI-jaamu.

Peep O. ütles ...

Tänan! Siis ei tohiks teoorias olla liiga keeruline teha mõned mahalugemised (mitte nullimised). Aga mis siin ikka targutada.

Lihtsalt taktikamängud on väga mastaapsed, GPS tracki jälgimine on vaid pool rõõmu.