14. nov 2009

Mis Minn asjast arvab?

Finsishist on möödunud 5 tundi ja veteran seiklussportlane Minn kommenteerib olukorda:
"Vägev võistlus ja vägev formaat, aga pidevalt saime tunda ebavõrdset kohtlemist ja segadust reeglitega. Tugevatele tiimidele kehtivad teised reeglid, kui need mis kirjas teistele. Kohati oli selline tunne nagu oleks lätis võistelnud, et juhid pikalt võistlust ja mõned tunnid hiljem selgub et Normunds on reeglid ümber teinud ja leiad end neljandalt kohalt:) Sellise formaadiga võistluse korraldamiseks peaks olema väga-väga tugev ja distsiplineeritud korraldustiim ja see on see, mida siin parandama peaks. Praegu ca 5 tundi peale finsihit lebame rannaliival ja joome shampust. Mike Kloser (Nike) magab praegu meie bussis nagu siga ja meie kõrval liival magab tiimi navigaator Chris Forne, nina verine. Miks meie ei maga? Ma ei maga kunagi kui ma joon! Sest magavale joodikule õlu suhu ei voola!

Mul on hea meel et ma saan oma seiklussportlase karjääri lõpetada just sellise võistlusega ja sellises kohas nagu seda on Portugal."

Minn, kas see oli su viimane võistlus?

"See oli minu viimane seiklusspordi võistlus. Võib juhtuda et ma vahel teen mõned hobuste võiduajamised (loe: xdream) veel Eestis, kui sõbrad mind pehmeks räägivad, aga see oli ilmselt viimane päris Seiklus"

John Laughlin säutsub Twitteris: #46 Nike is sleeping in team #37's RV while the team is out for a swim.

John'i jaoks oli see ujumine, Minn nimetas seda tegevust mingi teise nimega:D Aga hea, et te ikka selle Urmo vinge autoelamuga sinna sõitsite- kus muidu oleks endised maailmameistrid magama pidanud;)

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ilusad sõnad! Minn jääb alati Minniks ja see on lahe:)

Alari

Triin ütles ...

Wow, suurepärased saavutused - kõike seda siin jälgida oli äärmiselt põnev. Sügav respekt seiklejatele, kes rügavad tasemel kuhu isegi kunagi ehk jõuda tahaks. No kui mitte mujal, siis vähemalt unistustes kindlasti;)

Kõige suuremat vaprust ilmselt nõuab nii pikalt magamata edasi liikumine, vot see tundub mulle tõelise maagiana...

eduardp ütles ...

Tundub , et Minn sai Kloseri vastu teise punkti (esimene oli proloogis)

Kuid nüüd tuleb kõigepealt kaineks magada. Vinge värk oli.

Mõnusat pekikogumist.

Anonüümne ütles ...

Ruth, Andres, Rain, Pilvi-Heli, Urmo, Minn, Randy....
Kelle nimed lisanduvad järgmistena sellesse auväärsesse nimekirja?

Alari

Anonüümne ütles ...

Alari, kui su nimekiri oli AR WC-l võistelnutest, siis unustasid Elo.
Toivo

Anonüümne ütles ...

Pärast finishit, ei mäleta et oleks varem sellest suuremat tühjust tundnud. Kuus ööd ja päeva on olnud koguaeg selge (vahel ka vähem selge) sihtmärk, kogu keha on selle nimel tööd teinud, ja ühtäkki seda kõike enam pole. Väga ootamatu, segased tunded. Harjumatu tunne, et enam ei peagi end edasi liikuma sundima. Vaid kuskil kuklas väga ähmaselt meeles et pärast pesu on ehk parem, mõnusam tunne, sundis lõpuks end liigutama, väga vaevaliselt. tekkis küsimus et kuidas siis siiani sai. vaatamata hullule väsimusele, oli esimene uni väga rahutu (vist), järgmised kolm nädalat aga sellist probleemi enam polnud.

Tiit Tähnas ütles ...

Väga hea töö!

Minn kuidas sa nüüd Portugalis siis karjääri lõpetad? Lätis peaks ikka lõpetama :o)

Anonüümne ütles ...

Vabandused isa(?) Toivo ees - pikk ja kurnav võistlusele kaasaelamine on ka minu tähelepanuvõimet märgatavalt vähendanud. Muidugi mõista kuulub ka Elo sellesse auväärsesse seltskonda! Tulevikule mõeldes oleks Elo esimene kanditaat eesti tiimi naisliikme kohale, või kuidas?

Alari

Anonüümne ütles ...

Palume püstolreporteril ka teiste eestlastest (ka Eloga) seiklejatega finishijärgseid intervjuusid muljetega ning millal järgmist starti plaanitakse.

Anonüümne ütles ...

Väga tublid! Minn, ilmselt on ikka pikk võistlus olnud, et nii arusaamatut juttu räägid. Huvitavam ja pikem pool Sinu elust on alles ees, mis Sa siis sellega peale hakkad?

Karli

Tiit Tähnas ütles ...

Nagu mina aru olen saanud hakkab Minn nüüd jälle mägedehundiks!?

Rain ütles ...

Püstolreporter ei ole siiani asjaosalistega jutule saanud. Neil on siiani tegemist, et väsind Nike mehed oma elamust välja lohistada.

Eks nädala teises pooles, kui nad on tagasi kodus, kuuleme seiklustest täpsemalt.