14. nov 2009

Liigume edasi!

Nüüd on lõpuks ka meie tiim saanud liikuma. On söödud ja pisut magatud, kuid väsimus ja kurnatus on nii räiged, et praegu käib võitlus ainult iseenda ja kellaga. Rada lõigatakse võimalikult otseks, et õigeks ajaks lõppu jõuaks. Tee peale jäävad punktid korjatakse üles, aga suurt punktilisa enam loota pole. Saaks vaid lõppu!



Teekonda finishi poole alustati koos Elo võistkonnaga. Vähemalt saab nüüd Elo mõnda aega lahedate tüüpidega aega veeta:)



Seda et väsinud peast tehakse kummalisi vigu näitab suurepäraselt Lundhagsi järjekordne lüke punktist 56b punkti 57a. Punane joon tähistab nende teekonda. Sinine joon (Navigator) liigub mööda kiiret teed. Kas siia kadus kolmas koht?




Selle vea tõttu möödus Lundhagsist Nike ja Navigator, kellega etapile koos mindi sai seetõttu vähemalt 45 minutilise edu. Lundhagsi ja Navigatorit lahutas vaid 2 punkti ja lisaks mõned boonuspunktid.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hea kuulda ka Elo tegemistest, tublid kõik! Kummalised valikud-otsused? Eks ollakse juba mönd aega teel ka...
Tundub jah et Nike on viimasel paaril päevalolnud kõige enam surve all, eks paistab mis koha see lõpuks annab.

Anonüümne ütles ...

Nüüd näitab leaderboard meie omadele punktisaagiks juba 33 ja kohta 18, lähedal tihedalt mitmed tiimid ja mitu head kohta kõrgemale võimalik tõusta, kui viimase otsaga veel tublilt punkte noppida! Edu!
hiiekas

Anonüümne ütles ...

MultisportLive näitab niket vaid mõne km kaugusel finishist. Pidu tundub hakkavat läbi saama, kurb.

Rain ütles ...

Öösel on Nike muidugi liikunud märgatavalt kiiremini kui poolakad ja kui punktis 57C oldi koos, siis nüüd on nike liikumas ligi 1h eespool. Ka on Nike möödunud Quechuast, kes veel öösel oli neid edestanud soliidse vahega. Lundhags on liikunud peale öist äpardust samuti üsna kiirelt ja on kätte saanud poolakad. Seega tuleb poolakatel esikolmikukohast suu puhtaks pühkida.

Rain ütles ...

Kahju, et liidrist, HellyHansenist mingit liikumisteekonda pole. Ei tea kus nad hetkel võrreldes teistega asuda võiksid?

Anonüümne ütles ...

ISC omadest natuke taga (punktide poolest) on nr.54, Vene naised, kelle taktika on vist parim olnud. Läksid cut off'i ja magasid.

eduardp ütles ...

Paistab, et kell 1o läks T16 lukku ja hilinejatel on pikk ring koju.
Kummal pool lahte meie omad on?

Anonüümne ütles ...

ISC pilti pole ammu olnud. Elo läheb ringiga finisi poole, ujuma nad ei läinud. Veel paarkümmend km, siis on selleks korraks kõik.
Aamen. Elus vähemalt.
Isa