6. nov 2009

Kommentaarid on ägedad!

Hola,
Lihtsalt mõte, et olge julged ja saatke oma kommentaare, sest nad on:
1) ägedad
2) annavad jõudu
3) annavad infi, kes võistlust jälgib

Nii et kõik mõtted ja arvamused ja kommentaarid on teretulnud, vägagi!

Tänud heade soovide ja juba tulnud kommentaaride eest!

Tänane päev kulus meil kuidagi ära. Käisime teami regamas ja tehti ka ametlik pilt, mille hall vari on fotokaustas. Ahjaa, Pilvi koos on kokaabi Randyga sai hakkama järjekordse toidumeistriteosega päeval.
Pärast teami regamist läksime poodi. Maa, mis on nagu Poolagi, on väikeste autode kuningriik, on ka parklad vastavalt ehitanud, mistõttu oli päris karm kesklinna ainukeses kaubakeskuses reedesel tipptunnil matkabussiga parkimist korraldada.
Juba teist korda saime kogu turvameeskonna jalule ja portugaallaste närvid proovile panna. Ja ka seekord jäid lambid ja piirded ja katusekonstruktsioonid terveks. Selgus, et ka turvamehed on inimesed, kellest näiteks üks oli lausa triatloni teinud kõrgel tasemel ja täiesti mõistlikud räägitavad INGLISE keeles.

Nüüd oleme tagasi kodus ja kõik oma liistude juures- kokad ja abid köögis vaaritamas, Minnid teleri ees õlut libistamas. Aga üllatus- üllatus Urmo hetkel ei maga, ei söö magusat, aga ka ei joo õlut, nii et on kusagil 1/3 oma liistul.

Võistluse formaadist nii palju, et pühapäeva hommikul kell 10.00 hakkab ligikaudu 8- tunnine proloog. Proloogi lõppedes viiakse võistlejad bussidega 3- 4 tunni kaugusele järgmise etapi algusesse, kus toimub ööbimine ja on esimene Assistance area ehk AA edaspidi. Tõeline võistlus hakkab esmaspäeva hommikust, nii et unustage töö ja hakake jälgima! Esialgse info põhjal peaks vähemalt AA punktides olema wifiala ehk üritan ka ise kiirelt ja operatiivselt infi edasi anda.
Seniks olge musid!

10 kommentaari:

Musi 1 ütles ...

Me elame põnevatel aegadel. Elan südamest kaasa Navigaator Urmoxile, toetan Minne häälekalt arvuti ees karjudes ja lasen kõhul soojeneda Randy neljanda võistluspäeva naeratuse paistel.

Elo ütles ...

No kui nii kenasti palutakse, eks siis tuleb ju kommenteerida! ... Kas yritate praegu veininormi tais saada, et v6istluse ajal ei peaks kohvikusse minema? Ma kyll r6hun rohkem m6nusale kohvikuelule v6istluse ajal!

Tiit Tähnas ütles ...

Võtsin just värske sassi!
mmmm kui hea.

Tervitab!

Silver ütles ...

Ärevus on, ei saa magada.

Heiti Hallikma ütles ...

Hakake ükskord võistlema, kaua ma veel ootama pean. Portugali veini jooks isegi :).

Arthur ütles ...

luban, et jälgin ja annan rajapääl hüva nõu. olgu teil tuul tagant

Andres P ütles ...

Professionaalsus algab kohe fotosessiooniga - saite pildid valges tehtud. Osa tiime on käinud öösel pildistamas, aga seda ööd saate niigi :)

Reigo ütles ...

Pöidlad on peos. Ootan juba huviga tulemusi rajalt. Teis on SISU, edu ja jaksu!

PS Parimad tervitused Elole!

Anonüümne ütles ...

Seltsimehe, edasi, igatahes :)

Ootan huviga juba infot rajalt ning limpsan ka mõne kosutava õlle.

Urmo

Anonüümne ütles ...

vaga huvitav, aitah