13. nov 2009

Ikka trekingul

Siit ja sealt tuleb signaale, et viies etapp on märksa tehnilisem kui varasemad. Kaart pidi keeruline olema, väga palju väikseid teid ja radu. Meie navigaator arvas, et sellel etapil tekib paljudel raskusi punktide leidmisega. Support tiimi hinnangul võiksid nad jõuda vahetusalasse 3-5 tunni jooksul. Kuigi ega midagi kindlat siin pole. Punktide 54a ja 54b vahel on selgelt näha kiviaedadest moodustuvad labürindid. Huvitav oleks kuulda, kui keeruliseks see navigeerimine pimedas seal osutub?

Tiimil on ka väike mure viimase rattaetapi pärast. Nimelt tundub kaarte vaadates et navigeerimine ja rattaga kiirelt liikumine võib seal väga keeruline olla. Seega võib tekkida oht, et tuleb punkte välja jätta. Cut-off viimasele trekingule on kell 7 hommikul. Sinna on hetkel ca 10h aega. Nüüd tuleb vaid loota, et praegu käimasolev etapp väga kaua aega ei võta.

Plaan on endiselt liikuda lõpuni ilma magamata.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nutt tuleb peale, alles see oli, kui pidin Randyt seiklusele ära rääkima ja kohe ütlen, et selleks kulus palju närvirakke. Ja mida me näeme, mees on MEES, tra. laseb juba mitmendat päeva ja veab tiimi tulemuse poole. Hull värk. Pugesin eile naise kaissu, a tegelt tahtsin olla öös.
Ott

Anonüümne ütles ...

Ott, ära hala - sul veel suur tulevik ees! Ja ära otsi vabandust oma kõrgest vanusest ja paisunud vöö-ümbermõõdust. Minnil ja Forsmanil on vastavalt esimest ja teist silmapaistvalt rohkem, kui sinul aga vaata kuidas "tulistavad"
Alari

Rain ütles ...

Lundhags jättis kaks viimast trekingu punkti vahele ja siirdus otse vahetusalasse. Seal on tehtud väga minimaalne peatus ja juba liigutakse ratastel edasi.

Tundub et ka meie poola konkurendid on vahepeal nöökinud GPSile uue patarei saanud ning ka nemad on juba vahetusalas. Kui nad samamoodi jätkavad on neil lootust väga kõrgele kohale jõuda!

Tahaks loota, et ka meie saame selles vahetusalas töötava seadme.

Anonüümne ütles ...

Ega mina tegelt põe, naise kaisus on ikkagi palju parem olla. Mul hea meel, et olen ühe mehe elu nii palju muutnud ja hämmastav, et teised sellest nii palju rõõmu tunnevad.
Minu tulevik kuulub lindudele. Siga vinge oleks ilma magamata nädal aega linde vaadata ja uskuge mind, minu retked viivad sellistesse kohtadesse, mida seiklussportlased isegi unes ei näe.
Ott

Andres P ütles ...

Huvitav, kas tiimi peale on 2 GPSi. Mõne tiimi träkk koosneb vaheldumis väga erinevate teekondade punktidest ja seda ei saa kuidagi GPS'i veaks nimetada ...a la #10 Navigator RaidLight.

Rain ütles ...

Tundub, et viimases TA-s on paljud tiimid omale töötava seadme saanud. taas on pildis nr 7 Quechua ja korraks pildil kadunud poolakate navigaator nr 10.

Mõlemad tiimid on endiselt väga kõrges mängus sees. Just praegu on väga huvitav vaadata kuidas kolm väga ees olevat tiimi (7, 8 ja 10) teevad erinevaid valikuid.

Tahakas loota, et ka ISC, Orion, Nike ja Buff saavad ka omale töötavad seadmed viimasteks etappideks.

Anonüümne ütles ...

Tundub, et Navigator nr.10 on omadega segi?

Mati

Rain ütles ...

Mulle küll ei tundu et nad omadega segi on. Ma arvan et nad liiguvad väga kõrgele kohale. Oleme nendega paaril korral Poolas koos võistelnud ja neid korra ka võitnud. normaalsed sägad:)

Martti ütles ...

23:25 eesti aja järgi jõuti TA15-sse, ehk trekingu lõppu. Info pärit twitterist: http://twitter.com/johnlaughlin/arwc2009