14. nov 2009

Hommik

Hommik on käes ja võistlus on kohe läbi saamas. Öö on olnud kõigile äärmiselt raske ja arvestatavat liikumiskiirust suudavad näidata vaid need, kes võistlevad kohtadele esimese kuue hulgas. Ülejäänute jaoks on tegemist agooniaga, mis õnneks on peatselt lõppemas.

MountainLoghome/ISC otsustas väsimuse, külma ja väga vihmase ilma tõttu loobuda viimasest ujumisest ja trekingust. Varjuti raju eest ja nüüd sõidetakse rahulikult trekingu lõppu. Asjad on viimasel kahel ööl viltu vedanud. Urmo kaotamine ja otsimisest tingitud 2,5 tunni pikkune ajakaotus ning motivatsiooni langus võtsid võimaluse läbida algselt plaanitud punktid. Loomulikult on heameel tõdeda, et erinevalt paljudest teistest tiimidest on see karm katsumus läbi tehtud ja vaatamata mõningasele ebaõnnele võideldakse korraliku koha eest.

10 kommentaari:

eduardp ütles ...

/---/ja nüüd sõidetakse rahulikult trekingu lõppu./---)
Millega sõidetakse?

Anonüümne ütles ...

Oot, mismoodi sõidetakse? Veloga, et viimane trek jäetakse vahele?

Rain ütles ...

Jep, ratastega. Just jõudis Nike viimasesse punkti kust sõidetakse paadiga ookeanikaljut vaatama ja mingit köieharjutust vist tegema. Nagu ma aru sain siis on ka ISC-l plaanis seda kaljut minna vaatama

Anonüümne ütles ...

Seiklejate huumorit 6ndal päeval:
The Kiwis exclaim, "There's a warm patch in the water -- who did that!?". Good humour on day 6 of racing!

Anonüümne ütles ...

Innukatele jälgijatele,kaasaelajatele valutumaks naasmiseks tavaellu, et see shokk liiga suur poleks, siis ironman.com edastab lives poolpika triatloni mm-i, kus samuti võimalik eesti mehele - Marko Albertile kaasa elada
Edu ja kerget jalga tallegi!

Anonüümne ütles ...

Ja Nike ei võitnudki! Kus ja millisel hetkel võit maha mängiti?

Alari

Anonüümne ütles ...

Marko Albert väljus veest esimesena
...

Anonüümne ütles ...

Kas 26. koht vastab tõele?

Anonüümne ütles ...

Kahtlane, praeguse leaderboardi järgi nagu me omad poleks viimaselt kahelt etapilt (ratas+jalgsi) punkte kogunud, arvan et mõni punn võiks-peaks sealt lisanduma küll?!

Rain ütles ...

Alari, Nike ise peab oma kaotuse põhjuseks tänaöist trekingut, kus nad teadmatusest punkte vahele jätsid.

They'd lost the race when opting to miss the trekking stage in the mountains on the final stage. Team navigator Chris Forne said, "We made a mistake and thought we had to finish the following bike leg by 02.00 today, when if fact we only had to start by then, then we cut out the trekking stage and missed too many CP's."