10. nov 2009

EI MINGEID CUT-OFFe, kui siis moni FCK OFF:)

Juba teine kord kus oma tiimi nagemine annab voimsa energialaksu! Soojas autokaravanis ylessoojenedes muutuvad nad nii armsateks ja vaprateks ja vasimusest annab marku vaid kondimine, mis on natu jahtunud lihastega koomiliselt konarlik.

See kus tiimid eile oosel ja tana olid on ysna kujuteldamatu- kalded oli nii johkrad MTBl ja trekingul, et valges poleks neid soita julgenud ja mitte ainult, udu oli nii paks, et pealambid ei naidanud midagi ja rattalamp otse alla suunatud naitas yhe meetri. Lisaks kaunistasid hullumeelsetel magiradadel teed pisikese pea suurused kivid, mis vaga paljusid tiime yllatasid ning ka meie tiimist kukkusid koik. Urmo ytleski, et jumal tanatud, et pime oli, muidu poleks Pilvi neist alla soitnud. Isa torises armasalt, et tal hakkab motivatsioon kaduma, kui yks ei julge alla soita ja teine ei joua yles soita, et mis seal rajal ikka niisama kakerdada:) Samas on keskendatus nii suur, et ta unustas isegi olut juua!

Yhesonaga lahkus tiim ylessoojenenult (magedes on isegi eestlaste jaoks kylm) ja keskendunult jargmisele MTB downhillile, parast mida on treking kajakkimise asemel.
Selle jarel tulev ratas tommatakse taiesti sirgeks ja plaan on nii kaotatud aeg tagasi voita ning ei mingeid krdi cut-offe. Tana oosel tuleb ka magamine kusagil poolel rattal, eelistatavalt pimedas. Sirgeks tommatakse ka parast rulluisku tulev kajakk. Reaalselt peaks meil hetkel rohkem punkte olema, kui enamustel, nii et lahipaevad ja sirgekstombamine tulevad paris huvitavad. Mul tekis mote, et kui tiimid ei joua praegugi punkte eriti votta, siis kus votavad nad selle jou sajandal tunnil?
A2 toetusalasse tuli Lundhags kusagil 20 minutit enne meid sisse ja lahkus ysna kiiresti, paris nukker oli neid vaadata seal kylmas betoonivahekaigus oma mattidel istumas. Nende girl oli teinud viga oma suurele varbale ja see oli vahe sinine. Sai irmsalt kylmageeli peale. Muide ruotsi kunni kasilaste lambid suutsid naidata ka labi selle ullu udu.
Toetustiim kimab siis varsti rattaid peale votma, et siis parast suht lyhikest trekki nad jalle tiimile yle anda. Ja siis on vaja veel oobimiskoht rajal leida.
Yhesonaga lahim oopaev tuleb vaga ponev, naeb, palju me sirgelt soites aega tagasi voita suudame.
Igatahes neljapaeval kella 3 paiku on vaja kenasti kajakis istuda ja siis on koik hasti:)
Olge musid ja arge magage:)
Venna

12 kommentaari:

Reigo ütles ...

See sõnum rajalt tuli nyyd küll õigel ajal! Täname!
PS Peaasi, et selles pimedas downhillis nyyd ei hyppa;)

Tiit Tähnas ütles ...

Heh, Lindnord Team Exprore'st on jälle kellegi rihmaks tõmmanud, nagu Bergsonil. Nõme rahmeldaja.

Kahju muidugi soomlastest. Paistab et race director'i ennustused ei pea paika.

Aga meie omad teevad küll head tööd. Olen kindel, et taktika on meil hea.

Edu kõigile! Hoiame teil silma peal.

Anonüümne ütles ...

Vot selliseis positiivseid sõnumeid oleme kogu päeva oodanud! Jube, mida teadmatus inimestega teha võib. Pöidlahoidjad täna muuga ei tegelenud, kui spekuleerisid, kas meie omad on konkurentidest vähem või rohkem CP-si vahele jätnud.

Alari

Rain ütles ...

Ei see Lindnord tõmba kedagi sodiks:) ta on ju mõnus pehme paksuke. per vestling on ilmselt selle tiimi tempotegija. Aga mis puudutab Explore siis on nende äpardustes süüdi vist vedelikupuudus. Ka teine kõva rootsi tiim, kellega oleme varem koos võistelnud (FJS) on samuti katkestanud. Põhjuseks mingi põlvevigastus. Kahju.
Lundhags liigub seevastu endiselt kiirelt ja on senini võtnud ilmselt kõik punktid. Täna õhtuse seisuga on neist eespool Nike, Buff ja Orion. Nike ja Buff on võtnud samuti kõik punktid ja Orionil on üks võtmata.

Põnevaks läheb:)

Anonüümne ütles ...

Kes ütles mjau? ehk kes magamisest rääkis? Vist õigesti aru saanud, et seni pole sõbatki magatud me seiklejatel? Teisel ööl kaisutatakse ilmselt juba mõned korrad teeäärseid puid ja kehapikkust lapikest suvalises kohas, kus minutit kolmgi end korraks külili hoida, et siis kohe jälle vapralt edasi sammuda. Või tuleb see alles kolmandal ööl?
Vastuse sai ka tekkinud küsimus, et kas võistlejaid karavani lastakse, see on ikka mõnus eelis teiste ees. Motivatsiooni peaks ju kuhjaga olema, lõpuni jääb ju juba oluliselt vähem kui poolteist päeva tagasi ja iga järgmine samm toob päästva finishijoone märkimisväärselt lähemale! Olge tublid ja vaprad!
hiiekas

Anonüümne ütles ...

Küsimus veel, kas arwc kodulehel saadetavad sõnumid jõuavad ka tiimini? Kui nii siis kõik neid vorpima, neid on hästi mõnus saada!
hiiekas

Rain ütles ...

Andres, just rääkisin sellest karavanis magamisest Minn Juunioriga ja see on reeglite vastane ja suhteliselt keeruline, kuna support crew ajakava on tihe ja keeruline on seda sobitada. Aga ta lootis et neil tekib võimalus korra seda reeglit painutada;)

Tiimi enesetunne on OK, välja arvatud jalgade väänamised ja kukkumistest tingitud põrutused. Aga paljude teistega võrreldes on siiani meil häst läinud. Soomlaste paigast ära nihkunud õlaliiges, mille Lundhagsi tsikk oli rajal tagasi paika sikutanud kõlab märksa kurvemalt kui Pilvi marraskil põlv.

Tiit Tähnas ütles ...

Hällou. Näe jälle jäin vahepeal magama. Kuidas siis tiimil kurikuulus teine öö oli?

Lundhags on lahe tiim, mulle meeldib. Nii et tõmban oma Lundhags'i jope peale ja hakkan varsti õue minema :o)

Anonüümne ütles ...

Mitte lohvigi ei saa paremusjärjestusest kaarditracke põrnitsedes aru, igatahes kõrge või väga kõrge koha võimalus seepärast meie omadel säilib, nii hoida!
Korraldajad küll lubavad tänase jooksul ka leaderboardi üles äratada, eks näis.

eduardp ütles ...

Päris äge lõige, esimeses kurvis ei saanud pidama ja panid teise lõike kohe otsa. Tõeline FCK-OFF.

Kas kõik need vahelejäänud a-, b-, c-d jne on arvestuslikud punktid?

Reigo ütles ...

No nyyd tõmmati see rattaetapp ikka täiega sirgeks, ollakse vahetusalas T9, kergelt lootsin, et 1-2 lähemat CP-d ikka ära võetakse aga eks "Tegijad" kohapeal tea! Kannatust ja Jaksu!

Anonüümne ütles ...

Ärge palun, palun riskige millegiga!! Et kui autoelamus magamine on ikkagi reeglite vastu, siis ei ole mõtet neid enda kasuks painutama hakata. Muidu olete täiesti uskumatult tublid ja hoian igapäevaselt pöidlaid-varbaid ning käin pidevalt netist update tsekkimas :) PANGE TÄIEGA!!