13. nov 2009

37h lõpuni!

Kell on umbes kesköö ja tiim on läinud viimasele 5ndale etapile. Kohe jõutakse esimesse punkti lühikesel trekingul. Enne meid on rajale läinud väga vähe tiime. Vahetusalas magati 1h ja 15 minutit ja plaanide kohaselt saab see olema viimane uni sellel võistlusel. Omavahel öeldes on see julge plaan ja nad on väga kõvad, kui suudavad järelejäänud 2 ööd ja 37 tundi ilma magamata teha. Aga eks häda korral saab ka käies või paadis magada.

Saatetiim tegi maitsva õhtusöögi makaronidest ja tomatipastast, mida isegi Randy sõi. Ja see on väga hea uudis, sest nimelt pole ta juba tükk aega midagi süüa suutnud.

Viiendal etapil on kokku 18 punkti ja Randy julge plaan on neist 17 tükki ära võtta! Kui nad sellega tõesti peaksid hakkama saama, siis see tõstaks neid paremusjärjestuses palju kõrgemale.

Väsimus on nüüdseks kuhjumas ja kõik, kes veel rajal liiguvad peavad üles näitama erakordset tahtejõudu. Magatud on kogu võistluse jooksul minimaalselt ja raske maastik on kõiki kurnanud. Õnneks on tiim endiselt heas tujus ja vaatamata suurele väsimusele ollakse optimistlikult meelestatud. Hea on ka see, et erinevalt paljudest konkurentidest on eestlased tõsistest vigastustest puutumata jäänud.

Põhjus, miks neljanda etapi lõpus palju punkte vahele jäeti oli taktikaline- suure aja- ja jõukulu tõttu loobuti mägedesse trügimast. Seda selleks, et võita aega magamiseks ja viimasel etapil suure hulga punktide kogumiseks.

Head ööd:)

8 kommentaari:

Reigo ütles ...

Tundub, et nyyd on meieomade siiani hästi töötanud GPS, kohe etapi alguses, otsad andnud. Kahju kui finaaletapp nõnda nägemata jääb.
Igatahes jõudu ja usku Teile lõpuni tulla!

eduardp ütles ...

Kui lõpp tuleb hea, on kõik hea. Pange.
Seljataga on tiimid nagu taganevad Napoleoni väed:

A4
Karula rogainimees Chris Forne karjub Kloseri peale...

(/---/ but only after Chris Forne spent a minute or two shouting loudly for Mike Kloser and telling him to run!)

... ja naised nutavad

(/---/ and the girls on both Quechua and Adventureracers.dk were in tears, not wanting to go out again /---/)

(Sleepmonsters)

Anonüümne ütles ...

Hea kuulda, et lõpuks on mootorid tööle saadud ja hakkam meie teami soolo :) Igatahes loodame, et tuleb kõrge koht lõpuks. Jäänud on ju veel väike 36h võistlus, mis on kui jaluatamine vabas looduses :)


Edu!

PS. Sõida aga ära mölise :)

Urmo.

Rain ütles ...

Reigo, tundub tõesti, et neil aku tühi. Eile õhtul olid nad samas kohas. Kui kõik on sujunud siis peaksid nad praegu ilmselt olema jõudnud paadi etapi lõppu. või kohe sinna jõudmas. Igaljuhul läksid nad õhtul rajale enne Navigaatorit (10)

Tundub, et Lundhags (8) pole paadietapile jõudnud ja liigub kusagil mööda mägesid. Ei tea kas see kustutas lootuse kõrgele kohale?

Rain ütles ...

Tuli lisainfi saatetiimilt:

Urmo olla ära kukkunud kella 1 paiku. Rohkem infot pole hetkel. Ootame neid 5 etapi esimesele rattale pärast kajakki, aga ei tea kas nad siia jõuavad.

Tiit Tähnas ütles ...

Lõpuspurt ongi käes. Nagu juba öeldud, nüüd alles võistlus algab. Etsi väljatoodud näited on päris ilmekaks näiteks.

Elo teeb ka sleepmonstersi järgi head tööd. Üritas Nike tiimi veenda 2 punkti ära jätma. Ja kui need ei jätnud, siis ütles, et nad on lollid :D

Edu kõigile!

Martti ütles ...

Tulemused 4. etapi järel(pdf)

Kui Venna jutt paika peab ja 3-da etapi 0 punkti asendada 6-ga, siis tähendaks see peale neljandat etappi 25 punkti ja kohta 20 sees.

eduardp ütles ...

Paistab, et mitte ainult GPSi aku pole tühi.
Karta on, et Urmo tegi endale liiga pikal jalgrattalõikel, kui vedas Pilvi-Helit. Pilvi-Heli on küll tugev, aga tema perekonnanimi ei ole Vaher.