16. juuli 2010

Lõpp paistab


Peale 11 tunnist ja 180 km pikkust rattetappi tehti viimases vahetusalas ca 4 tunnine peatus, mille jooksul täiendati energiavarusid ja tehti ka väike uinak. Kell 2 öösel lahkus tiim vahetusalast viimasele aerutamisele, millel pikkust ligi 100 km. Kiirematel tiimidel võttis selle etapi läbimine ca 12 tundi, aeglasematel 17-18 tundi. Aga Silva Gerber ja FJS on väga head aerutajad ja nende käsutuses on äärmiselt kiired carbonist võistluspaadid, millesse siinkirjutaja ei julgeks tõenäoliselt sissegi istuda. Õnneks on eestlased rajal märksa stabiilsemate relvadega ja seetõttu tuleb loota, et vaatamata kasinale sõiduoskusele pääsetakse ümber minemiseta. Kuna jõgi on kiirevooluline ja sellel on palju pikki kärestikke, siis tuleb palju ega ja energiat kulutada paatide ringi tassimisele mööda ebamugavat kaljust kallast.


Hetkel on tiim läbinud Älvsby linnakese ja järel on pisut üle poole distantsist. See annab lootust et suudetakse lõpetada veel tänase päeva jooksul. Autasustamine on kell 21.00, seega tuleb kõvasti pingutada, et õigeks ajaks jõuda:)
Go, Go, Go...





Silver



Silva Gerber oma ZedTech rakkettidega



Paadiga võsas.


Silva Gerber. Mattias Nyström aitab ümber läinud Robert Lindgreni

Mees testis ennast, läks ümber, ujus kaldale ja nüüd tukastab soojal kivil kaaslasi oodates


Vett ja voolu jagub.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See lõpu ootamine on juba nii pikaks veninud, et ei jõua kohe ära oodata. Nii juhtub, kui elad kaasa juba algusest peale:)
Igal juhul müts maha, meie sekka on tulemas kohe varsti 3 uut teras-meest, Elo on ammu teada-tuntud oma imelise kestvusega.

Super-tublid!
Viivi

Reigo ütles ...

Veel mõned kilomeetrid ja siis on see tehtud, pikk ja raske rada on alistatud! Vinge!
Elo, Silver, Tõnu, Karli - Respect!

Anonüümne ütles ...

Täna öösel alanud veesõit on kulgenud plaanipäraselt. Pärast 5 tundi kestnud aerutamist kurdeti, et uni teeb liiga :). Silver tegi ka karastava supluse. Kärestikud on siiski läbitud veenvalt. Kohati on võetud süümepiinadeta uneaega - ohustajaid ju pole. 30 km enne lõppu oli nalja veel palju ja siis plaaniti autasustamiseks selle asjaga ühele poole saada. Seega saab ca tunni jooksul finishikaare all shampust maitsta.

Rain, Assistent

Tiit Tähnas ütles ...

Väga tublid! Head taastumist.

eduardp ütles ...

Kosuge jah. Nüüd saate süüa piiramatusus koguses geeli jm magusat :)