27. juuli 2012

Varahommik:)
Liskar, Liisu, Simone ja Venna veetsid öö metsas raja kõrval, kus õnnestus tervitada kuuevarbalisi ja loomulikult Mountinit. Randy on jätkuvalt tõsine ja Urmo rõõmsameelne. Liiguvad päris mõnusalt. Twisteri magasime kahjuks maha.
Twister, kes läbi võistuse ja üleüldse on alati positiivne oli suhteliselt moraalselt räsitud pärast oma ca 1 h lisatreeningut tobedal kickbikel. Mitte ainult ajakaotus, vaid ka toit, vesi oli arvestatud ainult ca 2 h kickbikeks ja samuti kajakivarustus (kindad, riided) oli puudu, vestid said nad korraldajalt ning nii nad oma katamaraaniga teele läksidki enne Sport rootslasi.Nii nad tundub, et kajalikis koos tulevad ka, Sport vist vähe ees. Samas jääb sellest katamaraaniehitusest meelde hästi Mann, kes oma imeilusa naeratusega päikese välla toob:) Nii et küll nad kestavad kui neil Päike kajakis om:)

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nunii,
MoLo kohal, EBike pikalt kotti pandud:) Uvitav, miks ainult 3 esimest mansat viimasele ujumisetapile lasti?

Anonüümne ütles ...

Võhik küsib veel - kas Mannimansal on võimalus koha võrra tõusta, kui Sportson punni vahele jättis?

Alari ütles ...

Nüüd emm-emmile, igatahes!

Anonüümne ütles ...

Väga rõõmustav oli tuttavaid nägusid vahetusalades näha. Leevendas kogetud raskusi ja andis jõudu edasi liikuda.. Tänan!
Laheda ürituse meenutamiseks uuriks, kes laulis seda toredat laulukest ja mis võiks olla laulu pealkiri?

Mann

Fotostuudio Tallinnas ütles ...

Huvitav lugemine, edu ja jaksu :)

Kodulehe tegemine ütles ...

Tublid olete :)

fifa14.vipmmobank ütles ...

That online game seemed to be linked in a highprofile legal fight with Unbelievable Video games above Not real Powerplant Several, by which Silicon Knights in battle charged the actual engine manufacturer of improperly promoting their licensees and also Unbelievable charged your business associated with deriving their purportedly inhouse serp via Not real Engine Several.
Fifa 15 Ultimate Team Coins

Fifa 15 coins PC

E-poe tegemine ütles ...

Äge pilt :)

Laste sünnipäev ütles ...

Väga huvitav blogi :)

Ahjud ütles ...

Vägev pilt ;)