2. juuni 2007

L 01:50 Kohe-kohe on lõpp sel lool

Praegusest hetkest veel ~tunnike ja ongi finish käes! Viimati kui Maret, Terje ja mina neid kell 8 õhtul Ben Nevise otsas nägime, olid nad täitsa kobedad. Veidi küll üllatunud, et nii kaugele on jõudnud.

Täna olid neil kavas trekking ja rattasõit ja uuesti trekking (see, mis praegu käsil). Ilm oli soe ja ilus (õhtul 22 ajal +18 kraadi), nii et rattasõidul kanti pluusiks ainult numbrivesti. Igatahes - edeneti tasa ja targu, ehk siis vastavalt hetke kõige aeglasemale sobivas tempos (millegipärast käib "auku kukkumine" ikka järgemööda, mitte kõigil korraga).

Ootaja aeg on pikk .... Matid on põrandale laotatud, kastid suurest saalis kokku otsitud ja meie pessa veetud, kotid autost kohal, nõutud õlled valmis, auto põrandal vedelenud shampusepudel ka ühe kasti otsas troonimas ... Kohe lähen ajan toetustiimi lühikeselt unelt üles, valmistuma aktiivseks meie kangelaste vastuvõtuks võidukas finishis.

Sest v6it see on! Osav6it!

2 kommentaari:

eduardp ütles ...

02/06/07 04:24:44am UDT - ISC Adventure team from Estonia were welcomed at the finish by the Estonian marshals and big smiles. With humour even now, one grubby faced team member asked why we suggested they may like a hot shower, ‘we’re not dirty, it is clean here’

Ja ongi kõik.
Mis see nüüd oli - kas seiklusspordi K2? Everest oleks vist liiga lihtne ;)

Suured õnnitlused ja jääb vaid soovida, et jäädavaid vigastusi ei tekkinud.
Ja kahjuks ei jõua nad küll enam Matkaspordi 36h seiklusele, kuid kohe-kohe on ju järgmine tulemas :)

Marge Erm ütles ...

suurimad õnnitlused terve Twisteri tiimi poolt,kes hetkel suures osas haapsalu lähistel mudas :)Meil on kellest eeskuju võtta!