11. juuni 2007

Tänud huvilistele

Nüüd on lõpuks Shotimaa tunded piisavalt settinud, et näha kaugemale kui oma nina ette ja kirjutada siia blogisse mõni rida üleelmisest nädalast. Aga kõigepealt võlad. Tuhanded tänusõnad meie toetajatele! Tuhanded tänud huvilistele, kõigile, kes selle lehekülje vahendusel või ka teisi infokanaleid jälgides elasid kaasa ISC Adventure Team võistkonna kulgemisele Shotimaa maastikel. Teie toetus aitas meid kõvasti. Aitäh!!!!

Eriti tore oli 6.päeva varahommikul leida oma varustusekastist tervitusi Eestist. Väsimus ja vaevad olid korraks unustatud ning nägu läks naerule. Arturi kommentaarid 4 kajakkivast sõbrast olid eriti aktuaalsed, sest just olime lõpetanud viimase kajakkimise. Kõik tuli meelde ja ajas väga naerma.

2 kommentaari:

eduardp ütles ...

Aitäh Teile suure ja positiivse elamuse eest.
Väga vinge, et xDreami rajal olite, ehkki üks mees nägi küll välja selline, nagu oleks 7 päeva järjest joonud. Aga seisund oligi vist selline.

Kuid nüüd huvitab see, kuidas oma maso-retke plaanite tutvustada. Kas Kersnalt tuleb midagi, ja millal? Kas on mingit teavet MMi ametliku ülevaate kohta? Kunagi mainiti Eurosporti.
Helikopterid filmimeestega ikka lendasid?

eduard

Rain ütles ...

Xdream oli ikka päris keeruline- eriti esimene jooks ja paar järgnevat tundi, aga mida aeg edasi seda paremaks läks enesetunne. Kuigi ilmselt oleks olnud tark see võistlus vahele jätta.

Pildid on olemas ja osa neist riputame õigepea kusagile üles. Filmimaterjal vajab palju töötlemist ja asja saab ehk kunagi Juulis. Nii et kannatust, aga kindlasti anname teada, kui asjalood niikaugel, et film valmis ja näidata kannatab.