18. mai 2007

150 rida exceli tabelis

Nädal enne väljasõitu Shotimaale on kulunud järjest kiirenevas tempos, aga õnneks hakkab vajaminevate asjade kokkuotsimine/ostmine lõpusirgele jõudma.

Andres saatis nädala alguses laiali exceli tabeli, mis sisaldas 150 korraldajate poolt nõutud/vajaliku asja nimetust. Nojah, pooled neist asjadest on võistkonna ühisvarustus ja pooled personaalsed. Võistkonna ühisvarustuse ridade taha oli vaikival kokkuleppel kirjutatud Rain. Niisiis Rainile topeltkoormus ja vastutus. Aga nende 150 nimetusega me loomulikult ei piirdu ja lisanduvad veel mõned kümned read ehk vajalikud asjad. Kuidas saaks nii, et iga rea taha võiks kirjutada 'OK!'?

Nõuanne number üks: helista Rainile ja küsi parimaid hankimiskanaleid.

Nõuanne number kaks: mõtle läbi kõik sõbrad ja tuttavad, kellelt laenata selliseid asju, mille otstarbekust oma toanurgas järgnevatel kuudel või aastatel enda jaoks ei suuda tõestada või mis on nii spetsiifilised, et lihtsalt ei suuda neid kusagilt kiiresti hankida. Siin on õige koht tänada kõiki, kes olid kohe nõus mind/meid abistama - Raimo, Raul, Üllar, Raido, Heiti, Leivo jt.

Nõuanne number kolm: hakka otsustavalt tegutsema. Suurima energiavaru sellest nädalast on võtnud 2km ujumise jaoks nõutud varustuse otsimine. Nimekirjas seisavad kalüpso, lestad, päästevest, neopren mask ja kindad. Kulus kõigest viis paari sukkpükse - sest kalüpso takjakinnitustel oli iseloom just ennast sukkpükste külge ja igaveseks haakida - kui saigi ost tehtud. Enne seda olin aga Tiidu paadipoes Pirital saanud igapäevaseks kliendiks, sest ega ühtegi ostu saa ju teha mõtlemata või vaagimata! Nüüd võin see-eest teistelegi nõua anda, mille poolest hülgevormid üksteisest erinevad.

Meeldivamaim töö varustusega oli esmaabipauna komplekteerimine, sest see kuulub mu igapäevaste oskuste hulka. Aga uued riided ISC-lt saan kätte alles Shotimaal. Kuna kaubamärk on tuttav, siis usaldan sellist olukorda, et sukeldun seiklustesse riietes, millelt olen hetk tagasi hinnasildid eemaldanud. Samas kalüpso ja muud ujumisasjad on minu jaoks nii võõrad, et homme korraldame Pirita rannas ühe testsulistamise.

4 kommentaari:

Andres ütles ...

Rainiga sai just suheldud ja jõutud tõdemuseni, et kõik kohustuslikud asjad peaks meil nüüd koos olema. Viimaste asjadena oli tarvis leida kajakile viskeköis ning kajakitamise spetssärgid.
Eile sai ka suurema osa oma maitse järgi söökidest ära ostetud - uhh seda on palju ja kõik ikka oma maitse-eelistuste järgi, mis ka veel viiendal ja seitsemendal päeval peaksid maitsemeeli erutama ja söögitorust alla minema. Ei ole kerge vastu seista kiusatusele juba nüüd mõni hää asi söögikottidest välja noppida ja heal maitsta lasta, kui sellised söögihunnikud toanurgast igal hetkel silma riivavad. Seni olen vapralt vastu pidanud, ent ei julge lubada, et see nii jääb.

Rain ütles ...

Andres, mitu kilo vahvlit võtsid? Kas Tartu kaupmeeste varud olid piisavad, et sind nädalaks vahvliga varustada?

Andres ütles ...

Tänan muretsemast, õnneks ei pea Tallinnast vahvleid juurde tooma, paar vahvlit jäi must veel ka letile alles. Hetkel on vahvleid 4 kilo jagu, mis peaks energiat andma ca 21000 kcal (võrdluseks talvisel Bergsonil 105 tunni jooksul kulus pulsikella andmetel energiat ca 54000 kcal). Et nüüd võistlusaeg kuni 50% pikem, siis kahtlustan, et lähen täna teen veel ühe poetuuri ja ostan paar kilo vahvleid juurde, no et tagavaraks ja sõidu peale ka küll neid mõned ära kulub... :)

Andres P ütles ...

Tunnen huvi et mis värk nende vahvlitega on - mingi salarelv või personaalne eelistus. Lugesin Andrese raportit BWC'st ja seal oli samuti juttu suurtest vahvlikogustest ;)