25. mai 2007

P2ike ja tuul ja 11 kraadi jahedust

Ilm on siin v2ga oluline tegelane. Kuna lubatakse v2gagi m2rga rada, siis j22b v9istlejatele ainult 9nne soovuda, et naaatukenegi hoiaks seda mis siin praegu on, ja ei l2heks hullemaks. Oh, tegelikult nii kole ka ei ole. P2ike on v2ljas ja kogu aeg ei saja :)

UK k9rgeim tipp Ben Nevis on selle siinveedetud kahe p2eva jooksul oma 4 korda pilvede ja udu seest v2lja paistnud. Ja sinna tipu otsa saadetakse v9istlejad maiuspalana veel hetk enne l9petamist. Korraks lastakse Fort Williami kylje alla tulla ning siis saadetakse 1000m k9rgemale. Ben Newis on nimelt 1343m k9rge ja Fort William lahe kaldal.

V9istluste avamine toimus 2ra, meie tiim oli enim pildistatud ja filmitud. Toetajaid ju sama palju kui v9istlejaid. Terje koos kaameraga on ka 9nnelikult kohal, nii et on kunagi vast n2eme sellest lahedast yritusest ka filmi.

Huh, l9puks arvuti taha saades ei oskagi midagi peale hakata... Noh, v9istkond on positiivselt meelestatud, n2iteks on kokku lepitud kes keda vettehypete juures lykkab. Lahtine on veel aga kas Ruth l2heb 63km-sele kajakiretkele kalypsos v9i mitte. Sellised pisiasjad... Maret on igatahes t2itsa rahul et tema rajale ei pea minema. Kas seda on enne ette tulnud? Igatahes peaks see 9rnalt aimu andma, et rada on karm ja v2ga-v2ga-v2ga jne pikk.

Nyyd l2heb kohevarsti s99gitegemiseks, vast antakse ka pannkooke j2lle. Kohalik aeg on 19.51, teil seal 21.51. Paras aeg ju alustada kokkamist!

Vaadake homme kella 10-st alates (teil siis kell 12 vist) Sleepmonstersist asjade kulgu. Seal peaks ka satelliidiga j2lgimine toimima. Meie omad number 20, kes veel ei tea. Proloog on saarel nimega Rum, kus v2hesed kohalikud on k2inud.

1 kommentaar:

eduardp ütles ...

Uhhh, suur ootusärevus on Eestiski. Ainult ei saa aru, miks kõik siinsed tele- ja raadiokanalid MM-ist ei räägi :). Näitesk eilsetest spordiuudistest oli tähtsaim see, et Veerpalu hakkas trenni tegema...
Jõudu kõigile ja Andresele kuivi vahvleid.