31. mai 2007

N 14:00 eile oli r66mus p2ev

P2rast kenasid unen2gusid on ISC Adventure Team teel kajakkidega trassil TA6-TA7. Eelmises TA-s (5-ndas) magas Halti ja siis said meie omad neist m99da. Nyyd siis kohad vahetunud. TA7-st suunatakse tiim lyhendatud rajale ja antakse 24h trahvi, sest nad lihtsalt ei j6udnud sinna cut-off'i ajaks mis oli t2na kell 13:00. J2rgmine cut-off on seal homme kell 11.00 ja sellega kyll ei tohiks probleeme tulla.

Eile oli neil l6bus, sest meie Terjega tegime "t99varju-27tundi" ning samuti oli Maret neid TA5-s kohtunikuna valvamas.

T2psemalt oli asi nii, et teisip2eva 6htul ~10 ajal lahkus tiim TA3-st, olles 2h maganud. N2gime hirmus loppis n2gusid telgist v2ljumas :) Kahe tunni p2rast kajakkidega Urquhart Castle juures (punkt enne Loch Nessi yletamist) punkti v6ttes olid nad aga juba ysna inimese moodi. Kella poole 4 ajal (99sel) Foyers'i kose juures astuti v2gagi reipalt ja v2itlusjanuliselt, sest paar (lyhendatud raja) v2istkonda oli neist napilt ees ja nad tahtsid neid k2tte saada. Kuna koses oli tohutult vett siis for safety reasons j2eti mingil hetkel kose alt l2bi ronimine 2ra ja sellest need 1:10 trahvid paljudel v2istkondadel, kaasa arvatud ISC.

Selleks 9iseks ajaks oli meie omadel plaasterdatud m6ningaid jalgu ja k2si, aga suures piiris oldi terved ja r66msad.
j2tkub...

3 kommentaari:

eduardp ütles ...

Naljakas, kuidas meeleolud võivad vahelduda ka kauge maa tagant võistlust jälgides. Alles oli tunne, et midagi läheb kohe-kohe katki, sest 48 tundi külma ja vihma lõhkusid paljude võistlejate tervist ja tahet.
Kuid nüüd jälle omad liiguvad, ilm on soe (18 kraadi), järvelt avanevad kenad vaated mägedele. Ainult väike vastutuul segab.
Loodaks nüüd kanuukäru abile, ehkki vesisel nõmmel võib kasutegur olla väike (kui üldse ratastest kasu on).
Aga see GPS on küll üks igavesti vahva asi. Vist esimest korda MM-il?

Viivi ütles ...

Olles jälginud kogu võistlust juba 4 päeva, lugenud kommentaaridest, kui rasked on tingimused ning näinud sleepmonsters'i lehelt vaid läbimärgade seilkejate pilte, tuleb tõesti mõte, et need on mitte inimesed, vaid robotid. See tundub nii karm ja ebainimlik olevat. Uskumatu, milline vaimujõud peab inimestel ikka olema.
Kui saaks, saadaks sinnapoole teele palju sooja, päikest, värsket inim- ja vaimujõudu.
Loodame, et meie omad kulgevad edasi sama edukalt kui seni.
Värskeid uudiseid ootama jäädes,
Viivi

Elo ütles ...

Robotitest on asi kaugel! Olles meie omasid yhel vihmaga alanud ja sooja 99tuulega l6ppenud p2eval korduvalt n2inud, julgen 9elda et tuntakse k6iki emotsioone ja suudetakse ennast v2gagi edukalt juhtida. Seda nii emotsionaalselt kui fyysiliselt. Kysisin kolmap2eval (4.p2eval siis) Rainilt et kui mitu korda on l2bi k2inud m9te - oli nyyd vaja siia ronida?! - kuid tema s9nul pole seda kordagi olnud! Feeling on v2ga hea ning loodus super! Siinne vihm pole pooltki nii hull kui kodune.