19. mai 2007

Uppuja päästmine on ...

Pirita jõe äärde piknikut pidma tulnud eestimaalased said täna teatrit kogu raha eest: paisjärvel toimusid demostratsioonesinemised kahel vesialal: kalüpso-lesta kostüümis ujumine ning kajakiga "uppiminek" keset järve.

Meelierutavat etendust andis, nagu juba aimatagi, grupeering 3R ehk Ruth-Randy-Rain ja kaldalt ergutasid "merehädalisi" Kaisa ja Maret. Muuseas seda, kui hästi oskavad tiimid kajakke ümber ajada (ning seejärel uuesti sõidukorda seada) kontrollitakse Fort Williamis enne starti just samasuguse rutiiniga kui köieronimisoskusi või kohustuslikku varustust.

Harjutused lõppesid inimkadudeta ja vägagi positiivses meeleolus. Paistis lausa, et koomilistes kostüümides esinejad ei tahtnud hästi veest väljagi tulla, nii soe ja mõnus olevat. Kahju vaid, et trikki ei saanud proovida merelainetes, olukorras kui tõesti kajakk ümber läheb.

Samas selgus ka, et varustuse komplekteerimisel tuleb teha parandusi - neopreen materjalist kindad ja sokid venisid vette kastes number suuremaks ja nii halvenesid nende soojapidavad omadused.

Aga kajakid on meil ka kenad ja uhiuued - otse Tahe kajakivabrikust (NB! sõbrahinnaga!) , Hansapanga - samuti meie sõber!- kleebis ninades helklemas.

Kommentaare ei ole: