29. mai 2007

T 18:25 jalgratta l9pp paistab

T2nane ilm on olnud vihmane. Selline vaikne tibutamine p2ev otsa. ISC omad on ikka veel ratastega teel T3 poole, kus neid ootavad k9ik 5 kasti asjade ja s99giga ning kust edasi tuleb lyhike ujumine ja mingite imelike kajakkidega yle Loch Nessi m9lamine. Teisel pool j2rve algab 45km trekkingut Leki k2imiskeppidega ja canyoneering seal vahel.

Info rajalt, t2psemalt Terje k2est on selline, et kylma ilma t9ttu ja olemasoleva v2hese sooja hoidmiseks Ruth poole 9 ajal hommikul kylma vette ei hypanud (5 jalga alla k2restikulisse j9kke). 30 min trahvi on etem kui edasine kylmetamine. Poisid v2itsid et "lahe oli" :)

Homme pidi p2ike j2lle v2lja tulema, vast l2heb neil siis kergemaks. P9idlad on hoidmisest valusad.

Poolakad aga tegid T1-s sellise triki, et j2tsid oma p22stevestid kajakkidesse, mitte ei pannud wetbag-i. Nyyd on neil jama, sest kajakid liiguvad T6 poole, aga p22steveste on vaja T3-s Loch Nessile minnes. T9en2oliselt antakse neile asendusvestid ja m22ratakse mingi hulk trahvitunde vale asjadega majandamise eest.

Muuseas, Sleepmonstersi lehel on koht "Messages To Teams". Sinna j2etud s9numid trykitakse iga p2ev v2lja ja saadetakse tiimidele vahetusaladesse. V9ite teiegi neile sedakaudu head soovida ja meeldetuletusi j2tta.

8 kommentaari:

Klubi Nelson ütles ...

Ma üritasin teamile toetavat ja ergutavat teadet saata, aga mu meiliaadress süsteemi arust ei valideerunud...

Edu igatahes!

Erx ütles ...

minul õnnestus neile sõnum saata esimesel katsel, isegi õ-täht vupsas sisse. Hoiame pöialt kõvasti!

eduardp ütles ...

Tublilt liiguvad. Esialgu tundus, et T3-e said nad kehval ajal, kuid nüüd paistab, et öine kõndimine ja orienteerumine on normaalselt läinud. Praegu (11.41 Eesti aeg) alustavad pikemat tõusu, ehk saavad siis sooja. Aga ilm on seal tõesti vilets (8kraadi ja vihm) ning alajahtumine vist päris suureks ohuks.
Aga ma ei tea ka, ehk mõni asjatundja annab vihjeid.
Muidu väga põnev võitlus 1.-2. ja 3.-4. koha peal.
Aga pool teed veel ees...

Jaan ütles ...

Väga huvitav on võistkondade asukohti ja liikumisteid kaardilt jälgida. Ainult, et kas keegi seletaks värvide nagu helesinine (7) ja helelilla (15) võibolla veel mingid, tähendusi. Ise ei leidnud.
ISC hakkab kohe-kohe T5-te jõudma (16.15). Jaksu neile!

Ursula ütles ...

to:jaan
kui klõpsida lahti tracker'i üleval vasakul aknas lingike "answers here", siis seal on kõik värvide seletused; ei hakka neid siia üle kopima :)

MikkS ütles ...

1. ja 2. koha peale käib tõesti tihe rebimine, google mapi järgi lahutab neid hetkel ainult 1 kilomeeter.

eduardp ütles ...

Õudusunenägu kuubis... Võistlejatele, muidugi.
Nüüd on ISC GPS vist ka otsa saanud? Infot pole. Parimadki on katkestamise mõtetega.
Etapp TA6-TA7 ehk paadivedamine üle soode kujuneb tulla üle mõistuse raske.
Ei tea, kauaks veel. Kahtlused kribivad hinge. Naljatuju enam pole. Koduski.

Aga ilm pidi paremaks minema.

Andres P ütles ...

Uudiseid?
leaderboardi järgi on ISC T6's hommikust saati. Aga saatjaga on miski segadus küll - mul joonistatakse rada otse, kuigi eile õhtul olid nad kenasti rattaetapi vahelisel trekingul mägedes.