4. okt 2010

See pilt peegeldab hästi Silva olukorda, kellel on meespaar orienteerumisel kaduma läinud ehk pole siiani saabunud. BW nike on lahkunud juba 10 min tagasi ja Chris tegi pimedas kindlalt parima orienteerumise. hetkel on ka Buff tagasi ja saab töenäoliselt teisena rajale vöi prantslased. Meie omadest kahjuks ei kippu ega köppu... Nuuks. Silva sai ka välja, üle 30 min Nikest maas, aga 100 m vahetusalast eemal läheb ühel rattal kumm katki...

4 kommentaari:

Tiit Tähnas ütles ...

Ommik Ärjad.

Ma hakkasin selle võistluse peale eelmisel nädalal jälle trenni tegema. Juba 3 korda on käidud. See on täpselt 1 kord rohkem, kui eelneva 3 kuu jooksul kokku, kui võistlused maha arvata.

Aga suunurgast hakkas ila jooksma, kui keerasin oma multispordikalendris järgmise kuu ette, ja veel rohkem, kui trükkisin oma Firefoxi lahtrisse sleepmonstersi. Tahaks ka midagi pikemat teha.

Teie aga pange stabiilselt hästi ja võistlus hakkab alles homme öösel!

Meil siin muidu päike paistab, juba kolmandat päeva.

Reigo ütles ...

Hommik!

Ootame kannatamatult värskemaid röömsates toonides uudiseid.
Pole just seekord kõige ülevaatlikum see internetist jälgimine. On keegi mingi Leaderboardi moodi tabeli ka kuskilt leidnud?

Anonüümne ütles ...

Leaderboardi tabel on Lives alajaotuse Ranking all. Seni pole sinna tehtud veel ühtegi sissekannet, aga see on ju Hispaania, mañana you know.

Anonüümne ütles ...

http://www.raidbimbache.com/2010/index.php?lang=english siin saab jälgida jah kuidas liiguvad

andku tuld !