3. okt 2010

MTB etapp S4 tuleb hullumeelne- pidev vihm, tuul, tihenev udu, uhiuus sile ja pööraselt libe asfalt ning seda köike allmäge, kus volkar vajas ülesseminekul teist käiku ja allatulekul libises masin kohati ka piduriga. Eelis oli tugevamatel nagu ikka, sest orienteerudes oli neil vähem udu ja söites vähem vihma, aga reaalselt on sellist kohati nörgemat tugevamat vihma sadanud viimased tunnid. Ka parimate ajaprognoos oli 76 km ja 6,5h. Jumal olgu me tiimiga! Siin on ka pidev mobiililevi probleem ja S3 vahtusalas ja 1 km raadiuses ei leidnudki levi millega infi saata, rääkimata wifi- see on nende jaoks suur ja tume loom:) paarisorienteerumisel pani tiim R&U A&Rile 8 minutiga ära, kuigi teine tiim pidi vahepeal mängima ka rollimängu- eesti orienteerumissiilid aina tihenevas udus:)

3 kommentaari:

Reigo ütles ...

Nii, jätkata!

Silver ütles ...

Hispaania vihm on ju soe ja mõnus. Libe asfalt on selge liialdus, muidugi mitte siis kui jälle slikid alla kruvitud. Igal juhul adrekas on üleval ja ootame jätkuvalt operatiivseid teateid! Sleepmonsters ennustab korraldajate sõnadega, et 15 tiimi teeb raja täies ulatuses läbi. Juhiks saatemeeskonna tähelepanu asjaolule quote: "He has designed the route with multiple loops so that it is easy to short-course teams and any that are 24 hours behind the leaders at any transition will be directed to cut the next stage/loop, and will presumably be lower in the rankings. (How this will work in practice we’ll have to see as some stages are very short and others much longer.)

There is another complicating factor as well, as many of the loops are optional, which may appeal to teams who are getting close to the 24 hour cut off. (It appears optionally missing a stage does not put you on the short course.)" Ehk siis jällegi - no cut off's just fuck off's. Ehk siis - kui tõesti nii, et ise saab ära jätta ja siis oled füüsiliselt cut offitavatest kõrgemal, siis jumala pärast andke Minnile see õlu ja puhake pisut, Üldiselt aga tuld!

Silver ütles ...

Kurat, alles nüüd vaatan, et Peguerinos ja Sierra de Guadarrama. No see on ju legendaarne kant, kus sai 2005 a laagris käidud ja jooksumehed siiamaani iga kevad kopleid mööda kimavad! Isegi Ott oli siis veel sportlane ja Hiiekas. Kurat, ilus kant. Peguerinose kaardil jooksid hobused lahtiselt ja seal toimus ka legendaarse Hispaania o-onu Martin Kronlundi karikas. Einoh, nüüd on päris kodune seda võistlust jälgida kerge vino kõrvalt. Homme panen kohe mõned pildid üles selle tähistamiseks!