8. okt 2010

Nike



Nathani jalanõud ei olnud Nike ainuke mure- kohe alguses sai Nathan silma tugeva silmapõletiku ning ka finishis olid ta silmavalged tumepunased. Samuti navigaator Chrisil oli alguses tervisega kehvasti, mistõttu oli nende alguse liikumistempo plaanitust aeglasem. Spets orienteerumislõigu esimese osa 15 minutiline viga tuli Chrisi sõnul sellest, et tegeleti ka hilisemate võitjate ja veel ühe prantsuse puugi küljest maharaputamisega, mistõttu jäi kiire tempo juures kaardilugemiseks vähem aega. Ja austalt öeldes oli ka piinlik- naljakas pealt vaadata, kui Buff sai enne kaardi kätte, kuid jäi seejuures nõutu näoga Nike poole vaatama, et kuhu Chris neid nüüd juhib, rääkimata muidugi prantslastest, kes kas nad pole mitte kogu aeg nõutu näoga:)

Kui Nike finishisse tuli, oli kogunenud mõnus hulk inimesi neid tervitama ja see tervitus oli soe. Kes ei tea, siis ka Lisal alias Monal oli esimene võistlus pärast lauskokkupõrget tee keskel oleva märgiga, pärast mida kardeti kohati ka kõige hullemat. Ise ta ütles mulle kohe pärast võistlust, et õnnetus tunda ei andnud või kui siis tuli see talle meelde paaris raskemas kohas. Finishis neid vaatades jäi mulje, et nad isi on võistlusega rahul, kuigi eks nad ju võitu võtma läksid.

Muud:
Silmaalused olid mõnel inimesel mustad küll natuke ja mitte magamatusest- samas aga ka isa tiim Portugalis oli 4 päeva kohta (enne 5 päeva) maganud ainult vast 4-5 tundi (nagu ka nende support) ja Pilvi ja Minn ei söö praktiliselt geelegi. Randy elab ka alates 3 päevast tomatimahlal:) Inimese jõuvarud on peaaegu piiramatud, sõltub vaid motivatsioonist neid kasutada.
Kohad:
Kohtadest ei olnud rajal õrna aimugi- enamvähem oli selge, kui palju tiime veel rajal oli, aga hetkel ei oska sedagi öelda. Mingi hetk nimetati kohta 26, siis 21. Palju tiime jättis lõpus nö mittekohustuslikke asju tegemata, ka meie ning trahvitunnid tulevad üsna suured- ehk näis kes nende tundidega lõpeks peale jääb. Kuna trahviks arvestatakse nõrgim aeg x 2, siis sõltub lõpptulemus ka erinevate etappide nõrgimatest aegadest, kus vahed võivad olla päris suured.

Ja teate, Salamanca linn on sigailus ja leidsime ja väga ilusa arhidektuuri ja võimsa auraga mägilinnu- sain ka aru, miks kohalik omavalitsus sellist võistlust võiks toetada- nii mõnegi inimese jaoks hakkas eksisteerima ka kaunis Põhja- Hispaania, kuhu tagasi tulla:)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Päris hea vungiga lähenevad meie omale finishilinnale. Nüü dpeaks juba linn paistma. Ja Ehk õnnestub linnao-l kaks skalpi kotti panna...
Igatahes respect!

ps. iseenesest on kohmakas formaat, kui lõplikud tulemused pannakse kokku pärast finishit excelis.