6. okt 2010

T20 sissetulek- 43 vöistkond ei tee kogu vöistlust kaasa. Reaalselt on treki ja köie teinud valges ära Buff ja nüüd juba kusagil 2.30 rajal olnud. Kell hetkel 22.00. nikega oli vahe väiksem, aga nike on nüüd pimeda peale jäänud ja kaotab hetkel aega. Teda on iga hetk siia oodata. Meite omadel on hetkel plaan siit kohe rattaga edasi kimada, et jöuda hommikuks söudma ning löpetada homme öhtul enne kajaki pimedat ala. Eks näis kas nad suudavad ka kohe siit rattaga edasi kimada!

4 kommentaari:

Silver ütles ...

Kohe rõõm oli eelmises postituses oma kallist Bettyt näha, igatsesin teda täna pimedas Pirita metsas. Mida navigaator Randy selle seasilmaga teeb, on mõistatus. Ega Minn kah enam terve mõistuse juures vist ei ole, et lambi nagu vanaema lenksule kinnitab. Venna, erguta Silvat kah, nad on ju meie poolt, mida kurat nad munevad? Ilm on Teil sama nagu siin, öösel miinus ja päeval päikse käes pluss 27. Kui virtuaalseid lilli saaks saata siis Pilvile lähetaks kimbu Guaraana õisi.

Alari ütles ...

Ma väga loodan, et järgmisel ARWC-l on Silver üks nendest kangetest, kelle kallal kodumaal arvutiklahve klõbistav fänniarmee aasida saab:)))

Silver ütles ...

Eelmise pildi valguses edastaks punase ninaga Urmole veel niipalju, et Trainoi maaletooja lasti palgamõrvari poolt maha.

Tiit Tähnas ütles ...

Silver, see, kes maha lasti ei olnud ju veel maaletooja. Ta alles tahtis selleks saada, sellepärast maha notitigi :o)

Aga sassi "maaletooja" e. villija on ikka A Le Coq, nii et tulistage aga edasi.