7. okt 2010

Ja jälle kajakirajal nad ongi 18.27 koos nelja uneeelse öllega önneks. Kahjuks ei tulnud ma selle peale hetkel, et rumm oleks vast parima une toonud. Loodame, et öösel nad ära ei külmu. Önneks on päev suht soe olnud. Neil on 2h kajakkida ja 20.30 peavad nad kaldale tulema ja ei tohi kajakke liigutada. Kell 7.30 vöivad nad edasi söita. Homme vast löuna paiku jöuavad nad Salamancasse. Jöudu ja und neile!

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oi kurja, nüüd tuli taktikasse kõva viga sisse. Eile õhtul-öösel oleks pidanud mõned tunnid rohkem puhkama, siis täna ära tegema ka etapid 18 ja 19 ning homseks päikestõsuks kajaki algusesse väntama. See oleks lõppkokkuvõttes ilmselt kõvasti parema tulemuse taganud ja lõppu oleks ainult mõned tunnid hiljem jõudnud. Paistab, et vahepeal äraväsinud soomlaste Garmin just seda taktikat kasutabki. Nüüd selle sundpausiga läheb kõvasti aega tühjalt kaotsi. Aga oleks on oleks ...

Anonüümne ütles ...

See öine paus kõlab juba natuke inimlikumalt. Olete selle kuhjaga ära teeninud! Ja jälle olete meelde tuletanud, milline väärtus on oma pehmel voodil, tekil ja padjal! Jõudke rõõmsatena finišisse!
Maret

Anonüümne ütles ...

kas ei saaks natukenegi infi siit otse et mis kohal liigutakse, kas tempo on langemas/kiirenemas?

Alari ütles ...

Emma said that the team have only slept three hours during the 5 days of competition...

Seiklussport absoluutsel tipptasemel pole kindlasti keemiavaba! Või väidab keegi vastupidist?

Anonüümne ütles ...

to 20:21 - http://www.raidbimbache.com/2010/seguimiento.php?lang=english träkkingu järgi ei liiguta, vaid magatakse:) Aga lõpetatakse umbes 10 hulgas, lõppkohta ei tea praegu vist ei nemad ise ega ka kohtunikud ...

Anonüümne ütles ...

Alari - elu pole juba vähemalt 100 aastat keemiavaba

Tiit Tähnas ütles ...

No mis siis ikka, head ööd!

Alari ütles ...

Keemia all pidasin silmas aineid ja muid manipulatsioone, mille WADA on kuulutanud dopinguks.

Ilusat und!

Silver ütles ...

3 tundi on vähevõitu küll. Suvel Silva mehed ütlesid, et see oli esimene võistlus, kus ei võidelnud sleepmonstersitega. Nii palju magasid. Meie magasime nädala jooksul mõnuga vist 14 tundi ja see oli piisav. Eks nad on ikka viimase piiri peal punnitajad. Kas telk on kaasas, et 11 tundi magada, oi see tõmbab kangeks. See linnas orienteerumine saab fun olema.

Silver ütles ...

Päris kurb-naljakas lugu:
Blackwater, and especially Nathan Fa’avae, had had a hard time on the overnight trek/ropes/skate stage. They are limited in which of their kit cans they can access at the various transitions. At the end of the MTB stage prior to the trek, the only one they could access was their MTB can, to deposit biking gear - meaning they would need to be carrying their trekking shoes with them on the bikes. While Buff Thermocool had read through this correctly, Blackwater were not carrying their shoes, and at transition, rapidly realised their mistake. Faced with an agonising 23km trek in their bike shoes, Monique, Mike and Chris managed to scrounge shoes from the marshals, but no-one had anything to fit Nathan’s size 48 feet. As a last-ditch solution to keep them moving, he took the insoles out of his bike shoes, stuck them inside his socks, and soldiered on.
Blackwater made their way steadily through the trek, losing time only to Buff Thermocool gradually, but at the next transition they again had to deal with the wider ramifications of their error - on reaching the next skate section, Nathan’s feet were too swollen to get his skates on. The big Kiwi was forced to continue, in his sock-and-insole combination, for another 11km of tarmac road, before they could get back onto their bikes to try and gain some time back on their rivals.

Tom ütles ...

paar tiimid on nüüd kajakkide veoks kärud ka välja võtnud :)

Tom ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.