12. nov 2009

Sellel võistlusel on support teamil väga suur ja tähtis roll. Mida enam tiimid väsivad seda olulisemaks saab toetajate oskus planeerida teekonda, hoida cut-off aegu kontrolli all ja otsustada, mis taktikaga jätkata tuleb.

Vasakpoolsel pildil on aru pidamas katkestanud FJS mees ja Lundhagsi toetajad. Parempoolsel teevad plaani eesootavaks pikaks rattaetapiks Quenchua tüübid. Kõrvalt vaadates tundub sellise kaardivirna kontrolli all hoidmine olevat päris keeruline:)


11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Randy sellist tuge ei vaja. Tal kogu Portugali kaart virtuaalselt silme ees, ehk teab peast, et hetkel kasutuses olevalt kaardilt välja jõudes sisenetakse kaardipakis ülalt loetuna 47-le kaardile, alt vasakult nurgast ja seejärel jõutakse kaardile 11 ülalt servast, jne-jne:)

Aga eks teglikult on ääretult kõva eelis neil võistkondadel, keda on supporttimas kogemustega seiklussportlane. Nii-et eks Minn Juunioril tuleb ka ala ära õppida:)

Alari

eduardp ütles ...

Kusagil oli võistluse direktor öelnud, et raja esimene pool on rohkem füüsiline, teine pool vaimne. Eriti põnev pidi olema lõpuosa.
Seega võistkonnad, kes siiani kõvasti punkte võtsid ja end füüsiliselt kurnasid, hakkavad ilmselt samuti tublisti lõikama, et lõpuosa tihedaid? trikipunkte võtta.
Samas ei mõjuta cut-off'id edetabelit vist eriti palju??

Anonüümne ütles ...

Kui loogiliselt võtta, siis on just cut-offid need, mis kõige enam tulemust määravad?

Ilmselt on lõikamine õigustatud, sest olulisim peaks vist olema see, et sa ei läbi lühendatud rada, st pole jäänud cutoffi taha, siis positsioneerud VIST automaatselt paremustabelis kohe allapoole. Ehkki tänavuse formaadi juures pole selles päris kindel, sest toimub üleüldine raja lühendamine ja kas cutoffi mitte saanud tiimid omavad ikka eeliseid cutoffe saanud, kuid rohkem punkte kogunud, vot seda ei tea. Loogiline siiski oleks et olulisem on cut-offidest pääsemine, ehk hea planeerimisoskus. Oluline et korraldaja ei sunni sind rada lühendama, edasi on juba punktid mis loevad.
Või teab keegi täpsemalt selle aasta mängureegleid seletada selles osas?

Reigo ütles ...

Kui nii edasi lõikame oleme varsti distantsil esimesed! :)

Anonüümne ütles ...

muuseas, team nr 7 Quenchua 1 liikmetest on selline vana suusahing nagu Yves Bilodeau, kes täna CAN suusatiimi hooldes toimetamas. päris pikalt seikluses toimetanud
tiit

Anonüümne ütles ...

Kas see paremustabel ka midagi näitab? Käib jutt Nike tiimist möödumisest, aga mina näen ISCd kohal 36?
Või tuleb seda tabelit kuidagi teistpidi vaadata?

Anonüümne ütles ...

Ehkki kodulehe leaderboard näitab meie omadele vaid 19 CP-d, siis tundub et ei arvesta see meie omade 3nda etapil läbitud punkte. Kui nii, siis on sealt tracki põhjal loota juurde 5 kuni 9 lisa CP-d, võibolla isegi mõni enam (kohati on gps-jälg väga otse). Nii võiks reaalsem meie omade koht paikneda paremusjärjestuses umbes 12 koha kandis, võibolla enamgi? See oleks spekulatsioon siis pärast neljanda etapi jalgsisektsiooni. Aga hetkeasukoha põhjal tundub jõutavat ilusti järgmisele etapile cut-offi sees (peaks olema kesköösel rattaetapi lõpp) ja eeldatavasti jääb aega ka veidi (teiste suhtes isegi pigem rikkalikult) magamiseks, enne otsustavat finaaletappi. Hoiame pöialt!

Reigo ütles ...

3.etappil vist oli võetud 5 CPd meil! Kui etapile peale klikata näitab leaderboard.

eduardp ütles ...

Soovitan lugeda Orionhealth.com blogi: http://www.orionadventure.com/blog
4.etapi lõppu peab igal juhul ajalimiidi sees jõudma, muidu on OFF (ilma cut'ita).
Orionhealth on suures hädas nagu ka paljud teised. Läheb vist mööda sirget andmiseks nagu meie omad on juba teinud?

Tiit Tähnas ütles ...

Päevake veel ja siis hakkab matkamine läbi saama. Algab võistlus!

Seni kogutud punktid on jama. Loeb see, kes lõpus targem on :o)

Anonüümne ütles ...

hea algus