8. nov 2009

Üks päev enne võistlust

Jälle kord on saabunud õhtu ja meie äsja briifingult saadud 86 kaarti sisustavad meie õhtu fantastiliselt. Loomulikult ei suutnud põnevad kaardid rikkuda meie tavapärast rutiini suurepärase hautatud loomaliha ja 2005. aasta Dom Martinho punase veiniga.
Täna saadud info annab tõsiselt ainet mõtlemiseks. Korraldajad on otsustanud teha rahva lõbustamiseks väiksese boonus- mängu, mida üritati ka kohustuslikuks mängida. Ei õnnestu, sest proloogi mäng ühe punase boonuspunkti (läheb arvesse pärast siniseid põhipunkte ja enne üldaega) pärast on päris karm. 17 km üles-alla jooksmist ja 100 mängupunkti eest naljakate lisaülesannete (kohalikud mängud, surfamine, sukeldumine, ronimine jne) eest võtavad arvestuslikult 3 tundi, mistõttu jõuaks väga napilt 8,5 tunnise kontrollaja sisse koos viie põhipunkti võtmisega. Ja kui hiljaks jääd kaotad ka viis põhipunkti. Seega jääb meil mängurõõm seekord ära, kuid võistlust jagub ka ilma selleta. Muide, võistluste isa Jeff ütles selle nn mängu kohta, et MMil pole päris õige koht mängimiseks.
Nagu piltidelt näha, nägime briifingul ka Elot, kes vaatamata portugaallastega koosviibimisele, ei saa mitte Portugali veinist osa. Vaene väike Elo, loodame, et uued toodud rattad proovimiseks sobivad paremini kui esimene.
Igatahes, homme hommikul läheb siis lahti. Pärast võistlust istub team bussi ja kimame 2,5- 3 tundi mägeda alla Lousa juurde, mis on kusagil poolel teel Portosse, ligikaudu 240 km põhja. Esmaspäeva hommikul kell 8.00 (Eestis kell 10.00) algab siis põhivõistlus!
Kuuleme homme, vaadake pilte ja magage rahulikult:)

Ahjaa ja jumala kaif, et kommentaare tulema hakkas, kaif (ette)lugeda!
Tubid lapsed, paneme hindeks viis ilma miinuse ja naljata!

Kommentaare ei ole: