13. nov 2009

Kiire uni ja eelviimasele etapile!

Just praegu, eesti aja järgi kell 23.20, jõudis tiim vahetusalasse. Pikk ja väsitav treking on tehtud. Hetkel pole teada palju punkte ära võtta jõudsid. Nüüd tehakse kiire söök ja väike uinak. Unepuudus on väljakannatamatu!

Tiimide unetaktika on äärmiselt erinev. Mõned eelistavad magada rohkem, et värskena kaotatud aeg tagasi võita, teised jälle on pidevas liikumises ja magavad minimaalselt. Tipptiimidest on Lundhags maganud ilmselt kõige rohkem, kokku juba 8 tundi. Viimane uni oli enne 5 etapi algust ja siis magati koguni 3 tundi. Nüüd ollakse ilmselt värskemad, kui konkurendid ja liigutakse ca 1h eespool Nike'i, kellel jällegi on mõned punktid rohkem võetud, kuna nad on siiani napilt-napilt cut-offidest pääsenud. ISC pole kordagi nii pikka und lubanud ja ilmselt on praegu ka vähem magatud. Tundub, et praegu soojas vahetusalas magada on üsna hea mõtte. Rattal tukkumine on karm ja ohtlik ja liikumiskiirus kahaneb minimaalseks. Loodetavasti aitab väike uni niipalju energiat koguda, et lõpp suudetaks liikuda hea kiirusega.

Hea on see, et kõik tiimid kes on viimasele rattaetapile läinud on vist saanud kaasa ka töötava GPS-i. Esimest korda üle pika aja on Nike'i liikumistee jälgitav.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

#32 kellega väidetavalt koos trekkingule starditi, läbis minu meelest vaid ühe CP. Lõpetasid etapi suht samal ajal meie Tiimiga. Kas siit peab tegema mingeid järeldusi meie omade punktikogumise osas?

Alari