12. nov 2009

Meie tiim jõudis 15 minutit tagasi vahetusalasse. Meil on sünnipäevalaps Urmo, kisi on nüüd juba teinud oma elu pikima seiklusspordi. Täna rattaga mägedesse müttama ei mindud, jäeti aega homse päeva jaoks, kus plaanitakse võtta palju punkte. Hetkel tabelisse 3 etapi 0 punkti tuleb asendada 6ga, kohas anti järele, kuid sirgega võideti aega, mida homme asjalikult kasutatakse. Nüüd tuleb 1,5 h und ja siis teele. Olekud on üsna vässid, aga mõistlikud ja tundub, et valmis homseks karmiks päevaks, kus võistluse lõpuni on 37 tundi.
(22.03)

Liisu

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Õnnitlused Urmole! Läheb suuremat sorti kärkunnipanemiseks ja homme pead haiged?

Alari

Rain ütles ...

Nu nüüd on selge, miks nii palju lõigata oli vaja- kusagilt peab ju Urmo sünnipäeva tähistamiseks ka aega leidma:) Tõenäoliselt on Juunior autoelamus ilusa laua katnud, mille keskel on küünaldega tort. Ja nüüd istub kogu seltskond rõõmsalt ümber laua ja kõlistavad kokteiliklaase kokku. Ma kuulsin, et Minn olevat isegi ülikonna selleks puhuks kaasa võtnud.

Arthur ütles ...

pigem ikka pidzhaama:)

Arthur ütles ...

aga muideks on öeldud, et sünnipäevade aegu on füüsiline vorm kõrgem

Anonüümne ütles ...

Asssa, tundub hea lüke, viimase 200+ km sees paistab olevat 35+ CP-d? Ehk senised siia-sinna mõni cp pööratakse kõik peapeale. Et meie omad varakult vahetusse puhkama pääsesid, siis võiks neil olla mõningane eelis, et otsustavas faasis pisut edukamad olla. Tundub et nüüd alles läheb spordiks! Edu!

Rain ütles ...

Huvitav oleks teada, kui palju aega võideti sellega et 40D punktist tõmmati otse vahetusalasse. Kui kaarti vaadata siis tundub et distantsiliselt ei tohiks väga suurt vahet olla. Selle lükkega jäeti vahele päris hulga punkte. Kui näiteks vaadata Poola Navigaatori liikumist, siis veel viimasel aerutamisetapil ei olnud vahe nendega minumeelest väga suur. Aga peale seda on Navigaator jõudnud väga palju punkte rohkem võtta.

Anonüümne ütles ...

Eks tõde selgub ilmselt finishijoonel, ehk umbes 37 tunni pärast, kas võetud taktika rada sirgeks tõmmata end õigustas.
Eks veidi sõltub ka mis konditsioonis praeguseks hetkeks juba viibitakse. Ootame põnevusega!

ps. keegi Elo viimase aja seisu teab öelda? Nende track tundub pikemat aega seisvat paigal???

Tiit Tähnas ütles ...

Õnnitlused muidugi Urmole! Parem hilja kui mitte keegi. :o)