13. nov 2009

24h lõpuni!

Kell 9 Eesti aja järgi jõudis tiim kajakietapi lõppu. Kokku võttis see suhteliselt lühike jalgsietapp ja ca 25 km pikkune aerutamine ca 9 tundi.

Sellel etapil ei pääsenud me kahjuks sekeldustest. Nimelt oskasid kolm unist tüüpi sünnipäevalapse üksi mägedesse kaotada. Ja siis mängisid mõned tunnid peitust. Ma kujutan ette et see võis olla väga meeleolukas öö, kui poisid võistluse viiendal päeval peitust mängisid.

Tean omast kogemusest, kui ebameeldiv on tiimikaaslane ära kaotada ja kui närvesööv on teda pärast taga otsida. Nimelt kaotasime kord Bergsonil Andrese ära. Õnneks olime tol korral üpris head jäljekütid ja mõnekümne minutiga leidsime kuti jälle üles. Sel korral nii hästi ei läinud ja Urmo leidmiseks kulus märksa pikem aeg. Kaardi pealt vaadates tundub Portugal ju üsna väike riik, aga isegi nii väikses riigis pole Urmo leidmine mingi lihtne töö.

Kütame edasi!

4 kommentaari:

Rain ütles ...

Viimasest TA-st mõned uudised:

City Wolf arrived 21:15, slept for 2 hours and left 23:50. They have good spirit but their knees and feet are hurting due to the hard roads and tracks.

Helly Hansen arrived 21:02 and left at 21:45

Quecha arrived at 21:50.

Nike arrived at 23:46 made a extremely fast transition and headed out just before cutoff time (00:00)

Lundhags did not arrive before midnight. They will be forced to take the shortcut next. Probably they will have a longer sleep in this assistance area (A4).

Anonüümne ütles ...

Mehed nüüd ei aita muu kui teha paar kiiremat ringi. Väike erguti ja täiega lõppu -teistel on veel raskem. ÕLU ootab, ptui ELU!

Edu!

Urmo.

Andres P ütles ...

Mingi väike lõpuosa on ju jäänud, enam pole aega peitust mängida. Väga tublid.

Maret ütles ...

Väga väga tubli töö! Isegi lugeda on valus, mida te füüsiliselt ja vaimselt läbi elate...
Aga hoidke ikka pea püsti, lükake rind ette ja edasi! Olete väga tublid! Teadke, et teiega on tuhanded pöidlahoidjad (andmed pärinevad hüppeliselt tõusnud blogi külaliste arvust! :)