19. veebr 2008

Eurosport näitab Abu Dhabit



Eurosport teeb kaheosalise ülevaate aasta lõpus toimunud Abu Dhabi Adventure Challenge nime kandvast võistlusest. Kuna rikkad toetajad olid välja käinud suured auhinnarahad, siis oli kohale meelitatud peaaegu kogu maailma seiklusspordi paremik, eesotsas vastsete maailmameistritega Team Nike, Team Eurosport NZ (endised maailmameistrid Richard ja ElinaUssher), Wilsa Helly Hansen, Orionhealth, kogu Skandinaavia paremik, jne. jne. Ühesõnaga kohal olid kõik!





- AbuDhabiAdvChallenge, part I, 30min
WED 20-Feb, 9:30 PM
WED 20-Feb, 0:00 PM
THU 21-Feb, 8:30 AM





- AbuDhabiAdvChallenge, part II, 30min
WED 27-Feb, 8:30 PM or 9:30 PM
WED 27-Feb, 00:00 PM
THU 28-Feb, 8:30 AM






8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Peaaegu kõik olid kohal.
ISC oleks ka olnud kui poleks vaja Bergsoniks valmistuda :-)

Rain ütles ...

ISC otsib seiklusspordile sobivamaid ja põnevamaid maastikke, kui seda on Abu Dhabi liivakõrb:)

Andres P ütles ...

Liivakõrb seab kahtlemata oma nõuded liikumisele, vähemalt minujaoks tundus uus ja huvitav. Ülevaade ise oli suht jura, liiga palju näidati sponsormaterjali :)

Anonüümne ütles ...

Randyle, kui tiimi põhinavigaatorile võinuks see võistlus olla tõeliseks väljakutseks. 50-ndatest pärit läti kaardite abil edasiliikumine on juba rutiiniks muutunud. Aga kuidas oleks liivapaberi abil kõrbes liikuda?

Anonüümne ütles ...

Mingis kaadris märkasin kasutatavat ortofotot navigeerimiseks.

Anonüümne ütles ...

sellel võistlusel aitas navigeerimisel väljavõte google earthist:) Päris kaart kahjuks kasutada polnud, midagiolevat sõjaväe käsutuses, aga see olevat salajane kaardimaterjal ja seda mingitele seiklejatele kasutada ei antud.

Anonüümne ütles ...

http://www.mountainxrace.com/

Anonüümne ütles ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.