25. juuli 2012

Kõige ilusamini uisutav tiim


Lihtsalt uskumatult ilus:) Mountainil kõik hästi, kuigi köied p60 (run+rope) oleksid võinud olla ühepikkused, mitte 15m ja kalde all ja 30 m ja püstloodis, ajavahe ca 1 h. Suome kunni naljad:)
Musid TA8-st kenasti teel, ca 10 min und, soe nämmu toit ja ilusas päikeses ratastele. Vägev oli 6 meetri kõrgusel kaljult hüpe, mis jättis sooja südame ja pesi maha öise mustuse. Palju vett on siin, eriti esimene päev. Soome koosneb 99% veest.
Kohe tulevad järgmised Twisteri musid, lähme neile vastu, laseme neile armastatud seiklusspordimussi Heli Läätselt. Peatselt ka nende mõtted. Mürakarud on hetkel suht hea tervise juures, mehed panid ratastel edasi leekima ja nende ilusaim liige on ka juba päris soe ja särav, kuigi täna öösel ja tugeva peavalu pealt võistlema tulles, pani päris muretsema:)
Twisteri omad olid mõnusad- küsimuse peale, et kuidas läheb ütles kaardilugeja, et kui jobu kaardilugeja välja saaks vahetada, oleks kõik väga hästi:)

2 kommentaari:

fifa14.vipmmobank ütles ...

Unknown Several: Drake's Fraud recognizes their treasurehunting character acquiring himself caught up in the battle against a shadowy company while in search from the Atlantis from the Sands.
Fifa 14 coins

Cheap Fifa 14 Coins

Teedeehitus ütles ...

Tublid!