11. mai 2011

Rõuge Elion ja Teisipäevak

Aasta esimene start on minu jaoks alati raske olnud. Ei ole seda tüüpi rattur, kes enne lume minekut ratast viitsiks sõita ja ka soojale maale kevadlaagrisse pole kunagi sattunud. Juttude järgi olevat ca 300 ratturit sel kevadel käinud kilomeetreid kogumas sooja päikese all. Tahaks ka!


Rõuge-Haanja kandi rajad on minu selged lemmikud ja see oli ka ilmselt põhjus miks vaatamata kesisele enesetundele otsustasin ikkagi startida. Ja pettuda ei tulnud! Rada oli tõepoolest esmaklassiline!


Mees seevastu oli oma paremate päevade hale vari. Proovisin seda rada nautida nii palju kui kehva enesetunde pealt võimalik ja end kuidagimoodi lõpuni vedada.


Koht: 136, mis on täpselt sama hea/halb kui eelmise hooaja esimene start. Kuna ka treenitud on umbes-täpselt sama vähe, siis on lootust, et sellest seisust saab natukene paremaks minna. Mati Alaver oskaks täpselt öelda mitu protsenti:) Minule piisab teadmisest, et tegin ära oma selle hooaja kõige kehvema tulemuse.


Teiste klubikaaslaste muljed CC Rota Mobilis lehelt




Harku-Pääsküla teisipäevak


Et natuke treeninglusti tõsta otsustasin üle pika aja osaleda teisipäevakul. Metsa läksin rattaga. Algus sujus ilusasti, aga teise punktiga tegin korralikult viga. Jõudsin küll peale väikest kõhklust ja kahtlust punktini, aga number ei klappinud. Sõitsin mitu minutit edasi-tagasi, üritasin teederägastikust midagi välja lugeda ja ikka jõudsin samasse, vale numbriga punkti. Lõpuks kogunes sinna trobikond rattureid, kuni keegi avastas, et õige numbriga jaam on sama puu küljes, aga kusagile peitu vajunud. Tuju sellest kaotatud ajast langeda ei lasknud ja edasi sõitsin nii hästi kui oskasin ja jaksasin. Alates teisest punktist sõitsid minuga sarnases graafikus Tänava Tõnn ja Margus Venelainen. Kuna tegime pidevalt erinevaid rajavalikuid, siis enamasti kohtusime punktide lähistel. Kuna minu sõidukiirus oli natuke suurem, siis kompenseerisin sellega rumalad vead, mida tegin päris mitme punktiga. Finishis aegu maha lugedes selgus, et 7. punktis oli olnud nullimisjaam ja kõik tulemused olid kadunud. Alles jäid vaid ajad 8. punktist kuni finishini. Vaatamata sellele, et tulemust teada ei saanud võis mõnusa treeninguga rahule jääda.

1 kommentaar:

Alari ütles ...

Noh, Rain - ma ei oskagi sellise "tulemuse" peale midagi kosta. On see su lõpp või uue tõusu algus? Oleks võinud siis vähemalt kodus jalad ära raseerida ja isepruunistava kreemiga sisse määrida ;)
MTB Kolmapäevakutest hoiad ka eemale... Mis toimub?