21. mai 2009

Ruotsi kunni juures Põhjamaade MV

Põhjmaade meistrivõistlused Ruotsi kunni juures

19. mai õdakul kell 6 istusime me laiva pääle, kus toimus ilmselge ülesöömine ruotsi kunni lauas. Pettumust eestlaste lauluoskusest karaokebaaris aitas lahustada ainult topelt-džinn toonikuga. See maitses küll hüva:)

20 mai lõunal saabudes Karldstadi võistluskeskusesse avastasime, et kõik kohalikud kajakkid omavad ainult ühte suuremat auku, meie omade kahe vastu. Ruotsi kunn näitas ähvardavat palet ning külalislahkuse asemel lubatakse kaheste kajakkide kasutamise eest trahviminuteid anda vastavalt võistluse tulemusele. Kodulehel ei olnud muidugi märkigi sellest, mitu meest ühest paadist võib leida. Näiteks inglaste loogika järgi, on kolm meest paadis, koerast rääkimatagi.
Rootsi külalislahkuse jätkuks leidis meeskond end 8- kraadises õhtupäikeses sillerdavas vees sulistamas ning üksteist kajakkidesse upitamas. Saime hakkama, häid fotosid sulistamisest ja kvalifitseerusime:)

Seekordses Mountain Loghome ISC meeskonnas on:

The Captain Woman - Pilvi
The SurfKing - Urmo
Kõigi laste lemmik PowerMan Navigator – Randy
And last, but not least:
Ja muidugi kuis keegi üldse nii kaua elada suudab ja Aju- Minn

Õllelaua,- blogi- ja fototiimist Minn junn ehk Venna

21. mai neljapäev

Neljapäev 21. maiEsimene lühisõnum pärast Rainilt blogile ligipääsu saamist (Tänud:)
Täna, täpselt 1 tunni ja 20 minuti pärast on START (10.00)! Pilvi ei ole küll öösel maganud, sest rullnokad tümistasid akna taga, aga kellel seda und ikka nii väga vaja om. Lähiajal uut infi. Jõudu meile!

Lühike proloog SS0 ning SS1 viis me tiimi 14 km rulluisurajale. Uisud libisesid hästi, sest tulime rajalt maha kuuendana ajaga 1 h 13 minutit esimesest ligikaudu 5 minutit maas.
Hetkel SS2 ja 35 km kajakkimist ning 7 km saarestikuorienteerumist ja madratsitega punktivõtte. Rootslastele meeldib vesi ja üks paat on juba 3 korda ujumas käinud. Jõudmine CPsse kusagil 6 paiku õdakul.

Kommentaare ei ole: