26. juuli 2012





Meie omad on koos Twisteriga tublilt liikunud. EBikest jõuti vast tunnike hiljem 2h sundpuhkusega sõjaväe ala punkti, kus tehti ca 1.10 uni. Jalad on valged ja üsna kulunud, palju vett on teinu oma töö. Sundpuhkusega punktis anti korraldajate poolt sooja suppi süüa. Ja ala on tõepoolest sõjaväe oma, valve sissesõidul, sõjamasinad liikumas ja pidevalt kostvad lasud.
Vahepealsed ülesanded on sooritatud üsnagi veatult ja tuju on hea. Eileöised Tähnase enesekriitilised sõnavõtud tegelikkuses ei ole nii õigustatud midagi, sest öine orienteerumine oligi väga karm ja keeruline ja eksisid selle võistluse parimadki.
Tiimi liikmetel on tuju hea, ainult Randy teeb muret oma enesessesüvenenud vaikusega, aga selle korvab rõõmsameelne ja jutukas Urmo- nagu multikas, osad lihtsalt vahetunud:)
Nüüd liigume Hanko all keskel asuvasse punkti, kus kahest kajakist tuleb purjekas teha.
Olge tubid!
Tuli info, et Twister on läinud pikale KickBike ringile, sest neile ei jagatud infot, et ringi on lühemaks tehtud. Olime juba halliks oodanud ja pärinud, et kus nad om laevaehituspunktis.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Appiii!! Mis see Twister teeb, kas nad ei tea, et tuleb minna 92-->97 purjetama ???????????

Anonüümne ütles ...

Jep, aru said, et vale kurss. Aga nüüd küsib võhik, et kas saabuva öö tõttu jätavad EB ja ML kajakietapi vahele või chillivad niisama ratastel?

Anonüümne ütles ...

Anteeksi, itse loll;) Sääl ju see o-etapp vahel .... Aga öine kajakk saab ikkagi karm värk olema ...

Alari ütles ...

Venna, kui Minni juhtud nägema, ütle, et ta on ilgelt kõva loom! Ja siis veel palu Pilvit, et ta poisse (Randy ja Urmo) maha ei jätaks:)

Mängutuba Tallinnas ütles ...

Tubli!